Nieuws SV Nootdorp

Nieuws SV Nootdorp

SVNootdorp j09-1 heeft deelgenomen aan de Sparta Rotterdam cup

Gisteren, 25 september 10:45  Afgelopen woensdagmiddag heeft onze j09-1 deelgenomen aan een uniek toernooi wat georganiseerd is door Sparta Rotterdam. meer »

70x gelezen

In gesprek met: Randy Stanneveld

22 september 13:45  Na Dylan was het de beurt aan de tweede aanvoerder van SV Nootdorp, Randy Stanneveld.meer »

108x gelezen

In gesprek met: Dylan Ligeon

15 september 10:15  Deze week zijn wij in gesprek gegaan met aanvoerder Dylan Ligeon en vertelde hij meer over zichzelf. meer »

223x gelezen

Succesvolle eerste kennismaking met FSN

15 september 9:30  Afgelopen woensdag mochten wij van Football Skills Nederland de training verzorgen van de jongste talenten van SV Nootdorp. Op het mooie trainingscomplex werden de ruim 100 jongens en meisjes van O8 t/m O11 verwelkomt door de 6 trainers van FSN aangevuld met 4 talentvolle jonge trainers vanuit de eigen club.meer »

130x gelezen

Ook de tweede beker wedstrijd wordt gewonnen!

12 september 13:30  Waar Nootdorp vorige week nog Neptunus-Schiebroek alle hoeken van het veld liet zien was dat afgelopen zaterdag toch anders. Ondanks een matige wedstrijd, waar het spel ver beneden niveau lag, wist Nootdorp toch met 4-2 te winnen van Berkel.meer »

103x gelezen

Stem op SV Nootdorp met de RABO ClubSupport actie!

5 september 17:00  Vanaf vandaag, 5 september, is het mogelijk weer te stemmen op je club met de Rabo ClubSupport actie. Stemmen kan tot en met 27 september. meer »

151x gelezen

Makkelijke middag voor Nootdorp bij Neptunus-Schiebroek

5 september 10:45  Zaterdag begon voor het eerste elftal het nieuwe seizoen met een officiële bekerwedstrijd tegen Neptunus-Schiebroek. meer »

134x gelezen

SV Nootdorp GET SKILLED met FSN

1 september 13:00  Dribbelen, passeren, passen en scoren! Dat klinkt allemaal heel eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Al 9 jaar verzorgt Football Skills Nederland trainingen, waarbij elke jeugdspeler van 6-16 jr. op zijn eigen niveau beter wordt gemaakt! Voetbalschool Football Skills Nederland zal ook dit najaar op zondagen trainingen aanbieden op het kunstgrasveld van SV Nootdorp.meer »

219x gelezen

Aanmelden Jeugd Keeperstrainingen

1 september 11:00  Bij SV Nootdorp willen wij graag onze jeugdspelers aanmoedigen om zich verder te ontwikkelen. Ook daarom is het dit seizoen mogelijk om als jeugdkeeper bij SV Nootdorp keeperstraining te krijgen (van Paul van Vliet). Hier zijn echter wel een aantal regels aan verbonden.meer »

169x gelezen

Nootdorp buigt voor RKDEO in het Dorpentoernooi...

29 augustus 14:30  Na de speelronde op dinsdagavond was duidelijk dat de winnaar van het toernooi uit de wedstrijd tussen sv Nootdorp tegen RKDEO zou komen. In een spannende dorpsderby wist RKDEO de volle buit binnen te halen.meer »

270x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!