Sponsors

Nieuws SV Nootdorp

Corona update 28 november:

Gisteren, 28 november 12:30  Aangezien er vanaf vandaag (zondag 28 november) na 17:00 uur niet meer getraind of gespeeld mag worden is ook ons Sportpark vanaf die tijd gesloten. Komende dinsdag zal dit ongetwijfeld onderwerp van gesprek zijn in de Tweede Kamer en we wachten de uitkomst daar van af want het niet kunnen trainen heeft ook gevolgen voor de te spelen wedstrijden op zaterdag en de verwachting is dat de KNVB de competitie wel stil zal moeten leggen. Ons bereiken nu verzoeken om of voor 17:00 uur door de week of op zondag te mogen trainen. Zodra er meer duidelijkheid is vanuit met name de KNVB zullen we hierover een besluit nemen en iedereen informeren wat de mogelijkheden zijn. Het bestuur.

368x gelezen

Haaglanden Voetbal: aan tafel met Marco Jalink en Wesley Epskamp

25 november 11:30  In deze aflevering van onze talkshow ‘Haaglanden Voetbal aan tafel’ schuiven als gasten aan de trainers van de beide Nootdorpse clubs, Wesley Epskamp (RKDEO) en Marco Jalink (sv Nootdorp). Marco Jalink kende zijn eerste twee seizoenen vanwege corona niet de leukste voetbaltijd bij sv Nootdorp. Dit seizoen draait de ploeg lekker mee. Collega Wesley Epskamp had graag wat meer punten gehad met RKDEO en – volgens zijn eigen zeggen – eigenlijk moeten hebben. Beide clubs gaan straks – als de omstandigheden meezitten – op trainingskamp naar Spanje. Beiden praten over hun club en team aan tafel bij gastheer Ton Beije.meer »

79x gelezen

In memorium: Koos van der Kooij

24 november 7:30  Afgelopen week bereikte ons het verdrietige nieuws dat Koos van der Kooij is overleden op de leeftijd van 80 jaar. Voor velen van ons is Koos een bekende en dan met name door zijn betrokkenheid bij de zaterdagochtenddienst de afgelopen 15 jaar waar hij menig tegenstander en scheidsrechter heeft mogen ontvangen en waar hij met trots over SV Nootdorp kon vertellen en tussen neus en lippen door liet weten dat zijn ouders direct betrokken waren bij de oprichting van SV Nootdorp. Op de trainingsdagen van de selectie kwam Koos altijd even langs op zijn fiets om te kijken of er wel hard genoeg getraind werd en voorzag hij de trainers graag van advies. Ook schreef hij bedankbriefjes voor op de site als er een leuke jeugdactiviteit was georganiseerd en hij hield de ontwikkelingen en het alsmaar stijgende niveau bij de jeugd nauwlettend in de gaten. Als Koos met vakantie was had hij altijd wel een lijntje lopen met iemand die hem de uitslag van het 1ste door kon geven en afhankelijk van de uitslag had hij een goed weekend of een minder goed weekend maar daar had dan natuurlijk iedereen last van. De laatste paar maanden begon Koos te kwakkelen met zijn gezondheid hoewel hij nog wel op zaterdag probeerde om naar de club te komen om een tijdje mee te draaien en de laatste keer was zaterdag 23 oktober. Wij bedanken Koos voor zijn inzet voor SV Nootdorp en wensen zijn vrouw Lydia en de kinderen heel veel sterkte toe om dit gemis met elkaar te dragen. Het was de wens van Koos om, in navolging van zijn broer Aad, nog een laatste keer langs zijn cluppie te rijden en dit zal vrijdag 26 november plaatsvinden. De verwachting is dat de rouwauto rond 13:40 zal arriveren en een laatste ronde met Koos op het sportpark zal maken en iedereen heeft hier de mogelijkheid om vanaf de tribune of veld 1 afscheid van Koos te nemen. Het bestuur meer »

596x gelezen

Update Coronamaatregelen:

18 november 7:15  De belangrijkste basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen te houden; Ben je verkouden: laat je testen en blijf dan thuis . Heb jij of een huisgenoot Corona; blijf dan thuis. De Kantine is alleen op zaterdag open van 07:30 tot 19:45 uur. De volgende maatregelen zijn van kracht: • Daar waar geen CTB-plicht geldt, is het houden van 1,5 meter afstand verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder; • Publiek bij trainingen en wedstrijden van professionele- en amateursport is niet toegestaan; • Bij het betreden van een binnen locatie, zoals kleedkamers, toiletten, kantines én de buitenterrassen op een sport locatie geldt dat een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht is vanaf 18 jaar; • Zitten in kantines en op buitenterrassen is verplicht. • De CTB-verplichting geldt niet voor sporters op buitenlocaties en ook niet voor personen op of in de sportaccommodatie die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten. Dat laatste betreft ook de vrijwilligers die functioneel aanwezig moeten zijn op de club/vereniging. Denk (o.a.) aan onderhoud professionals, trainers/coaches (ook van de uitclubs), bestuurders, barmedewerkers, etc.; • Strikt noodzakelijke ‘rijouders’ van uitspelende teams zijn zogenaamd functioneel. Zij hoeven daarom geen CTB te laten zien maar bij het betreden van de kantine wel; Het spreekt voor zich dat het dringend gewenst is om mee te werken als er om je CTB wordt gevraagd en verder geldt overal: gebruik je gezonde verstand. Meer informatie: Voor informatie over de maatregelen en specifieke protocollen en vragen en antwoorden, verwijzen we naar de gebruikelijke websites: meer »

830x gelezen

Klaverjassen

9 november 13:30  ** Uitslag klaverjassen 2 november 2021** 1e prijs Jan Langeveld met 5373 punten 2e prijs Nico Olsthoorn met 5142 punten 3e prijs Richard Ruesen met 4991 punten Poedelprijs; Johan Westerman met 4122 punten Volgende klaverjasavond dinsdag 16 november 2021 aanvang: 19.30 u. Inschrijving van 19.00 u.meer »

194x gelezen

Maxim de Frel gescout door Sparta Rotterdam en Asia Karsten geselecteerd voor de KNVB Meiden o13 west future!

2 november 19:45  Niet alleen de KNVB maar ook de scouts van verschillende BVO's hebben de weg gevonden richting SV Nootdorp. Maxim de Frel keeper van onze talentvolle j010-1 is uitgenodigd door Sparta Rotterdam voor een stage traject. meer »

770x gelezen

Weer 4 spelers van SV Nootdorp uitgenodigd voor KNVB selectiewedstrijden

1 november 18:30  Dat onze jeugdopleiding in de lift zit dat is niet onopgemerkt gebleven bij de KNVB! De volgende spelers zijn uitgenodigd voor de selectiewedstrijden bij de KNVB west 2:meer »

356x gelezen

NIeuwe vrijwilligers coördinatoren: Merel en Marieke

25 oktober 20:00  Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers en zo ook SV Nootdorp niet. De patatjes die worden gebakken in de kantine, de velden die er weer training – en speelklaar bij liggen voor onze voetballers, de activiteiten die weer georganiseerd mogen gaan worden..... Het kan allemaal niet zonder vrijwilligers. meer »

267x gelezen

(Gedrags) regels teams en begeleiding rondom trainingen en wedstrijden:

25 oktober 19:45  Op SV Nootdorp gelden afspraken, hoe we als teams en hun begeleiding rekening kunnen houden met elkaar, en zuinig om moeten gaan met het materiaal. Hieronder de afspraken op een rijtje:meer »

263x gelezen

GEZOCHT; Grensrechter/ ass. Scheidsrechter SV Nootdorp 1

5 oktober 17:30  Per komend seizoen zoeken we (nog steeds) voor het 1e elftal van SV Nootdorp een vaste assistent scheidsrechter. SV Nootdorp speelt in de 1e klasse en speelt haar wedstrijden op de zaterdagen. Wil je graag betrokken zijn bij de prestaties van het 1e elftal? Dan kan dit iets voor je zijn! meer »

588x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!