Nieuws SV Nootdorp - sv Nootdorp

Nieuws SV Nootdorp

Nieuws SV Nootdorp

Voorbeschouwing SV Nootdorp - TAC'90

28 september 15:30  Voorbeschouwing SV Nootdorp - TAC'90meer »


Programma - 30 september

28 september 14:15  Programma - 30 septembermeer »


Nieuwe sponsor - JO15-2

28 september 12:45  Dit seizoen heft de JO15-2 een nieuwe sponsor. De shirts van dit team zijn gesponsord door Venture Architects B.V. Venture Architects B.V. is gespecialiseerd in het bouwen en herontdekken van bedrijven. Zij stellen ondernemers en belanghebbenden in staat hun bedrijf te verbeteren, te innoveren en te laten groeien. Door praktische ondersteuning te bieden bij alle aspecten van de groei van deze bedrijven. Wij willen graag Ralf vd Berg bedanken.

81x gelezen

Aftastend begin en verlies in de eerste competitiewedstrijd…

25 september 13:00  Aftastend begin en verlies in de eerste competitiewedstrijd…meer »


Vraag een clubpas aan voor 10% korting!

25 september 12:30  Vraag een clubpas aan voor 10% korting!meer »


SV Nootdorp verbindt zich aan Statera Fysio

7 september 13:15  SV Nootdorp heeft zich vanaf dit seizoen verbonden aan Statera Fysio. Eigenaresse Annemarieke Schmidt is geen onbekende bij de club. Ze heeft zelf jarenlang bij SV Nootdorp in het damesteam gevoetbald. Inmiddels heeft zij in de regio meerdere praktijken (Nootdorp, Delft en Wateringse Veld) die voornamelijk gericht zijn op (sport)fysiotherapie en Shockwave therapie. meer »

177x gelezen

Aankondiging: Prijsverhogingen kantine

24 augustus 9:00  Beste leden, Via deze weg willen wij jullie op de hoogte brengen van een door te voeren prijsstijging op sommige van onze producten die wij verkopen in de kantine. Deze prijsstijging zal plaatsvinden op zaterdag 02 september 2023.meer »

332x gelezen

Woensdag 23 augustus: Pasavond Onekeeper gesponsorde keepershandschoenen seizoen 2023-2024

22 augustus 9:00  Het nieuwe voetbalseizoen komt er weer aan... Daar hoort natuurlijk een nieuw paar keepershandschoenen bij om dit seizoen goed te presteren! Zoals afgelopen jaren ook het geval was zal er dit seizoen weer een paar handschoenen gesponsord worden door de club.meer »

967x gelezen

Wij heten nieuwe sponsors; Byde, Hörmann Nederland BV en UNIdeuren welkom bij de club!

17 augustus 11:15  De sponsorcommissie is verheugd mede te delen dat er drie nieuwe bedrijven aansluiten bij onze mooie club als sponsor. Het gaat om de bedrijven: Byde, Hörmann Nederland BV en UNIdeuren. Byde en Hörmann Nederland BV zullen met een reclamebord langs veld 1 hangen, terwijl UNIdeuren de kledingsponsor wordt van de JO8-2.meer »

244x gelezen

Verlies in het DUNO Toernooi

15 augustus 15:30  Verlies in het DUNO Toernooimeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!