VVSV Nieuws

Sv Nootdorp Sponsornieuws

4 maart 18:00  Vanmorgen had ik weer een afspraak staan met een (bord)sponsor van Sv Nootdorp. Ik had deze afspraak met Jan-Willem van "Dijksman & Partners Woningmakelaars & Taxateurs B.V." gehuisvest in een compleet gerenoveerd historisch monumentaal pand uit 1837 gelegen aan de pittoreske Dorpstraat 12a te Nootdorp. meer »

Nog meer Sponsornieuws

27 februari 15:00  Vandaag had ik weer een afspraak met een vrij nieuwe bord sponsor binnen de club SV Nootdorp. Het bord hangt er inmiddels al een paar maanden, maar helaas was het er nog niet van gekomen om elkaar even te zien en te spreken en deze foto te maken. meer »

Sv Nootdorp Sponsornieuws

26 februari 17:15  Hoe mooi is het als sponsoren zichzelf aanbieden om de club te mogen sponsoren. Een aantal maanden gelden had ik een gesprek met mede eigenaar Alex van Noppen van het bedrijf GEERS ZONWERING gelegen aan de Laan van Ambacht 6 te Nootdorp. meer »

Update 13 februari inzake de trainingen:

8 februari 15:45  Naar verwachting zullen de velden 1, 3 en 4 ook de komende week niet bespeelbaar zijn, zodra het ijs uit de sloot is verdwenen kunnen we in principe ook weer gebruik van de grasvelden maken. We hopen dat veld 2 in de loop van de week weer beschikbaar komt, zodra dat het het geval is volgt er een weer update.

Scholieren die hun maatschappelijke stage moeten doorlopen : opgelet!!!

5 september 11:00   Net als in de afgelopen jaren kun je ook dit jaar weer je maatschappelijke stage lopen bij de zaterdagochtenddienst van SV Nootdorp. Hier kunnen jullie de uren maken die je nodig hebt en wel op iedere zaterdag van 07.30 tot 12.30 (indien je moet voetballen kun je uiteraard eerder stoppen). Wees er snel bij want het is gebeleken dat iedereen graag zijn/haar stage vervult bij SV. Heb je Interesse: stuur een mail naar m.jknijnenburg@planet.nl Tevens zoeken we weer EHBOers die op zaterdag een paar uur dienst kunnen doen. U kunt zich opgeven via ehbo@svnootdorp.nl

De Hypotheker Schoolvoetbaltoernooien binnenkort van start

27 maart 17:00  Op 4 en 11 april zijn weer de jaarlijkse De Hypotheker Schoolvoetbaltoernooien. Meer details en link naar de programmaboekjes op de pagina van het Schoolvoetbaltoernooimeer »

Vakantie?