Sponsors

VVSV Nieuws

 

Sv Nootdorp Sponsornieuws

4 maart 18:00  Vanmorgen had ik weer een afspraak staan met een (bord)sponsor van Sv Nootdorp. Ik had deze afspraak met Jan-Willem van "Dijksman & Partners Woningmakelaars & Taxateurs B.V." gehuisvest in een compleet gerenoveerd historisch monumentaal pand uit 1837 gelegen aan de pittoreske Dorpstraat 12a te Nootdorp. meer »

316x gelezen

Nog meer Sponsornieuws

27 februari 15:00  Vandaag had ik weer een afspraak met een vrij nieuwe bord sponsor binnen de club SV Nootdorp. Het bord hangt er inmiddels al een paar maanden, maar helaas was het er nog niet van gekomen om elkaar even te zien en te spreken en deze foto te maken. meer »

393x gelezen

Sv Nootdorp Sponsornieuws

26 februari 17:15  Hoe mooi is het als sponsoren zichzelf aanbieden om de club te mogen sponsoren. Een aantal maanden gelden had ik een gesprek met mede eigenaar Alex van Noppen van het bedrijf GEERS ZONWERING gelegen aan de Laan van Ambacht 6 te Nootdorp. meer »

379x gelezen

Update 13 februari inzake de trainingen:

8 februari 15:45  Naar verwachting zullen de velden 1, 3 en 4 ook de komende week niet bespeelbaar zijn, zodra het ijs uit de sloot is verdwenen kunnen we in principe ook weer gebruik van de grasvelden maken. We hopen dat veld 2 in de loop van de week weer beschikbaar komt, zodra dat het het geval is volgt er een weer update.

995x gelezen

Scholieren die hun maatschappelijke stage moeten doorlopen : opgelet!!!

5 september 11:00  Net als in de afgelopen jaren kun je ook dit jaar weer je maatschappelijke stage lopen bij de zaterdagochtenddienst van SV Nootdorp. Hier kunnen jullie de uren maken die je nodig hebt en wel op iedere zaterdag van 07.30 tot 12.30 (indien je moet voetballen kun je uiteraard eerder stoppen). Wees er snel bij want het is gebeleken dat iedereen graag zijn/haar stage vervult bij SV. Heb je Interesse: stuur een mail naar m.jknijnenburg@planet.nl Tevens zoeken we weer EHBOers die op zaterdag een paar uur dienst kunnen doen. U kunt zich opgeven via ehbo@svnootdorp.nl

379x gelezen

De Hypotheker Schoolvoetbaltoernooien binnenkort van start

27 maart 17:00  Op 4 en 11 april zijn weer de jaarlijkse De Hypotheker Schoolvoetbaltoernooien. Meer details en link naar de programmaboekjes op de pagina van het Schoolvoetbaltoernooimeer »


Vakantie?

2 augustus 16:30  Niet bij ons! Wij gaan door en verwelkomen ons nieuwste VVSV lid; Marcel Toet van Car Dynamics.meer »

371x gelezen

Gestaag groeien?

7 juli 10:30  Dat de kop ‘VVSV groeit gestaag’ goed gekozen is blijkt maar weer. Na Sydecon heeft nu ook Haagcom het contract met VVSV ondertekend.meer »

609x gelezen

De VVSV groeit gestaag

5 juli 13:45  Afgelopen week heeft Reint Hartlieb zijn handtekening onder het VVSV contract gezet. De VVSV heeft met Sydecon, het bedrijf van Reint, een interessante aanwinst binnen de gelederen.meer »

363x gelezen

Jeugd SV bepakt en be(rug)zakt de weg op

9 februari 10:30  U heeft ze vast al gezien, onze jonge SV’ers op de fiets, lopend of afgezet met de auto en bepakt met een zwart rugzakje met daarop het SV Nootdorp logo. meer »

563x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!