Roemer Visscherstraat 108
2533VG
'S-GRAVENHAGE
tel. 070 3803867

Zaterdag stond de belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent TAC’90 op het programma. TAC’90 stond op dat moment op de 12de plaats, één plek boven ons. Bij winst zouden wij de Haagse club naderen tot 4 punten. De thuiswedstrijd werd begin van het seizoen met 1-2 verloren.

Foto’s: Alex Pronk

Deze wedstrijd hadden wij weer last van een gehavend elftal. Er misten een aantal spelers, waaronder een aantal keepers. Zodoende stond JO19-1 keeper, Manus te Pas, weer onder de lat. Net als in de oefenwedstrijd tegen Berkel het weekend ervoor, toen hij nog een strafschop wist te stoppen. Toch begonnen wij de wedstrijd goed. Na 13 minuten spelen kwamen wij op een 0-1 voorsprong, maar deze goal werd helaas afgekeurd wegens het hinderen van de TAC’90 keeper. Uiteindelijk gingen wij met een 0-0 tussenstand rusten.

Na de rust was de wedstrijd opengebroken en waren er veel kansen. In de 53ste minuut stond het ineens 0-2. De 0-1 werd gescoord door Randy Stanneveld na een voorzet van spits Mitchell Abdoel. Dit doelpunt werd gevolgd door een benutte strafschop van Mitchell nadat Joey van Maaren door de TAC’90 keeper onderuit was gehaald.

Uiteindelijk kwam TAC’90 weer terug tot 1-2. Waarna er in de laatste minuut van de reguliere speeltijd ook nog een 2-2 werd gescoord. In blessuretijd kwam TAC’90 nog 3-2 voor, waarna Christiaan van den Bogaard gelukkig nog de 3-3 gelijkmaker binnen kon schieten. Het vefijn van de wedstrijd zat dus duidelijk in het slot.

Komend weekend staat de thuiswedstrijd tegen SV Den Hoorn op het programma. Zij staan momenteel op een 8steplaats met 19 punten.