VoetbalTV bij SV - sv Nootdorp

VoetbalTV bij SV

VoetbalTV bij SV

Vanaf zaterdag 23 maart 2019 is SV Nootdorp aangesloten bij VoetbalTV. 

Alle officiële KNVB wedstrijden vanaf de JO13 en ouder die worden gespeeld op veld 1 worden live uitgezonden via de VoetbalTV App. Ook bestaat de mogelijkheid om wedstrijden terug te kijken via de VoetbalTV App.

VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal, beschikbaar voor alle clubs, spelers en fans. Inmiddels zijn tientallen verenigingen al aangesloten op dit platform en daar komen elke week weer nieuwe clubs bij.

VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatische videoregistraties van vele tienduizenden wedstrijden in het amateurvoetbal zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen binnen de VoetbalTV app.

VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network.
De beelden zijn eigendom van VoetbalTV. Delen van deze beelden mag alleen maar in de VoetbalTV app. Het is niet toegestaan om de beelden anders dan binnen de VoetbalTV app te delen dus bijv. niet op sociale media.

Voor analyse doeleinden is VoetbalTV Analyse beschikbaar voor geselecteerde trainers bij SV Nootdorp. Een volgende stap voor de club om met deze tooling het niveau van de senioren en jeugd omhoog te brengen.

De VoetbalTV App is te downloaden in de appstores van Android en iOS.
Met de app is het mogelijk om (live) wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maar ook highlights van je wedstrijd te maken en deze te delen op je eigen profiel binnen de VoetbalTV app.

Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account.

Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl en hiermee dus wedstrijden live of later terug te kijken.

Als je als SV lid of ouder/verzorger van een SV lid niet wil dat je of je kind gefilmd wordt, geef dit dan door aan het wedstrijdsecretariaat en de trainer/leider. We proberen er dan zoveel mogelijk rekening mee te houden dat deze wedstrijden van het betreffende team in worden gepland op de velden waar niet gefilmd wordt. Mocht u twijfelen bekijk dan de beelden van een wedstrijd op VoetbalTV om te zien hoe herkenbaar iedereen is.

Lees meer over VoetbalTV op: http://www.voetbaltv.nl
Ook als je vragen hebt over VoetbalTV kan je daar terecht.

Download de VoetbalTV App in de appstores van Android en iOS.

iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/voetbaltv/id1423136238?ls=1&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.voetbaltv.app&hl=nl

We hopen dat iedereen er veel plezier aan beleeft.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!