Sponsors

Boetes

Dit protocol heeft tot doel, duidelijkheid en eenduidigheid te krijgen in het verrekenen van boetes die zijn opgelegd door de KNVB aan jeugdspelers.

Wanneer een lid, in het lopende seizoen, met betrekking tot gespeelde wedstrijden, een daarin of daarbij een notering van de scheidsrechter heeft gekregen, zal de betreffende speler de door de Tuchtcommissie van de K.N.V.B. opgelegde geldelijke boete per omgaande aan de penningmeester voldoen.

Wanneer een elftal op eigen initiatief de wedstrijd staakt zijn de consequenties die hier uit voortvloeien voor rekening van dat elftal. Wanneer de K.N.V.B. een boete oplegt aan een elftal, is dat elftal ook verantwoordelijk voor de kosten.

Mocht een jeugdspeler menen dat deze ten onrechte een boete opgelegd heeft gekregen, dient deze zich per omgaande met de jeugdcommissie in verbinding te stellen. Deze zullen de situatie bij de trainer en/of leider verifiëren en hierin een besluit nemen. Zolang er geen besluit is, blijft de jeugdspeler verantwoordelijk voor het op tijd voldoen van de gestelde boetes.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!