Laatste Nieuws DAC - sv Nootdorp

Laatste Nieuws DAC

Laatste Nieuws DAC

Filmavond JO8 t/m JO12 - 24 februari 2023

23 februari 9:45  Voor de JO8 t/m JO12 organiseert de De Activiteiten Commissie SV Nootdorp een leuke filmavond. 24 februari, om 18:30, kunnen de spelertjes kijken naar de film Strijder, met limonade en wat lekkers! Daarnaast kunnen de ouders kennismaken met de nieuwe activiteiten commissie van SV Nootdorp en de plannen horen voor de toekomst. Aanmelden kan via dac@svnootdorp.nl of 06-14699992.

78x gelezen

Met de JO8 t/m JO13 naar ADO Den Haag - Almere City

23 februari 9:15  Zondag 16 april om 12:15 speelt Ado Den Haag een thuiswedstrijd tegen Almere City. De Activiteiten Commissie wilt hier graag heen met de jeugdelftallen uit de categorie JO8 t/m JO13. Een toegangskaartje kost €7,50, voor kids en eventuele begeleider/begeleidster p.p. Meld je nu aan via het onderstaande aanmeldformulier! Wil jij graag als begeleider mee? Meld de speler en jij dan aan via het aanmeldformulier via de volgende pagina: https://www.svnootdorp.nl/791/inschrijving-dac/ Geldig voor mini's t/m JO13 Bij goed weer willen we om 11:00 per fiets vertrekken vanaf SV ( dit is uiteraard niet verplicht). Hulp van ouders bij de fietstocht is zeker welkom! Heb je vragen over alles rondom de wedstrijd? Mail dan naar dac@svnootdorp.nl Tot snel! De Activiteitencommissiemeer »


Groot verdriet treft familie de Winter-Post: update

18 december 9:30  Afgelopen donderdag ging er een schok van ongeloof en verdriet door Nootdorp en omgeving toen bekend werd dat Isa de Winter op de leeftijd van net 15 jaar is overleden. meer »

4654x gelezen

Corona update 28 november:

28 november 12:30  Aangezien er vanaf vandaag (zondag 28 november) na 17:00 uur niet meer getraind of gespeeld mag worden is ook ons Sportpark vanaf die tijd gesloten. Komende dinsdag zal dit ongetwijfeld onderwerp van gesprek zijn in de Tweede Kamer en we wachten de uitkomst daar van af want het niet kunnen trainen heeft ook gevolgen voor de te spelen wedstrijden op zaterdag en de verwachting is dat de KNVB de competitie wel stil zal moeten leggen. Ons bereiken nu verzoeken om of voor 17:00 uur door de week of op zondag te mogen trainen. Zodra er meer duidelijkheid is vanuit met name de KNVB zullen we hierover een besluit nemen en iedereen informeren wat de mogelijkheden zijn. Het bestuur.

844x gelezen

MAATSCHAPPELIJKE STAGE BIJ SV NOOTDORP

20 september 11:00  Scholieren die hun maatschappelijke stage moeten doorlopen : opgelet!!! Net als in de afgelopen jaren kun je ook dit jaar weer je maatschappelijke stage lopen bij de zaterdagochtenddienst van SV Nootdorp. Hier kunnen jullie de uren maken die je nodig hebt en wel op iedere zaterdag van 07.30 tot 12.30 (indien je moet voetballen kun je uiteraard eerder stoppen). Wees er snel bij want het is gebleken dat iedereen graag zijn/haar stage vervult bij SV. Heb je Interesse: stuur een mail naar m.jknijnenburg@planet.nl Tevens zoeken we weer EHBOers die op zaterdag een paar uur dienst kunnen doen. U kunt zich opgeven via ehbo@svnootdorp.nl

501x gelezen

Update 13 februari inzake de trainingen:

8 februari 15:45  Naar verwachting zullen de velden 1, 3 en 4 ook de komende week niet bespeelbaar zijn, zodra het ijs uit de sloot is verdwenen kunnen we in principe ook weer gebruik van de grasvelden maken. We hopen dat veld 2 in de loop van de week weer beschikbaar komt, zodra dat het het geval is volgt er een weer update.

1340x gelezen

Scholieren die hun maatschappelijke stage moeten doorlopen : opgelet!!!

5 september 11:00  Net als in de afgelopen jaren kun je ook dit jaar weer je maatschappelijke stage lopen bij de zaterdagochtenddienst van SV Nootdorp. Hier kunnen jullie de uren maken die je nodig hebt en wel op iedere zaterdag van 07.30 tot 12.30 (indien je moet voetballen kun je uiteraard eerder stoppen). Wees er snel bij want het is gebeleken dat iedereen graag zijn/haar stage vervult bij SV. Heb je Interesse: stuur een mail naar m.jknijnenburg@planet.nl Tevens zoeken we weer EHBOers die op zaterdag een paar uur dienst kunnen doen. U kunt zich opgeven via ehbo@svnootdorp.nl

654x gelezen

Herfstkamp 2019! Wat hebben we er weer zin in! Jullie ook?

10 september 10:15  Vanaf vandaag 12.00 uur kunnen jullie je weer inschrijven voor het te gekke HERFSTKAMP 2019 van SV Nootdorp!meer »

1478x gelezen

Halloween SVN Herfstkamp

27 oktober 20:30  Van zondag 21 oktober tot en met dinsdag 23 oktober was het weer SVN Herfstkamp. Weinig voetbal, heeeeel veel spellen! meer »

888x gelezen

De Hypotheker Schoolvoetbaltoernooien binnenkort van start

27 maart 17:00  Op 4 en 11 april zijn weer de jaarlijkse De Hypotheker Schoolvoetbaltoernooien. Meer details en link naar de programmaboekjes op de pagina van het Schoolvoetbaltoernooimeer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!