Sponsors

Laatste Nieuws

 

Op welke manier gebeurt de teamindeling voor het nieuwe seizoen?

19 april 11:30  Helaas kunnen er nog steeds geen wedstijden gespeeld worden. KNVB heeft voorbereidingen getroffen voor een regiocup maar met de huidige maatregelen is het afwachten of de regiocup door kan gaan. Ondertussen komen er ook al vragen binnen over de indelingen voor het volgend seizoen. Hieronder lees je wat de bedoeling is om de teams voor volgend seizoen weer vorm te geven.meer »

336x gelezen

Poule indeling KNVB Regiocup Jeugd bekend

10 april 16:30  Het lijkt erop dat in de aankomende periode versoepelingen in Nederland mogelijk zijn. Ook de KNVB hoopt vanuit de overheid snel duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden binnen het voetbal: zowel over sporten in teamverband voor 27+’ers, als over het onderling spelen van wedstrijden in de jeugd.meer »

343x gelezen

Vanaf 6 april oorspronkelijke trainingstijden weer van toepassing

5 april 23:00  Omdat de avondklok om 22.00 uur ingaat, is het oorspronkelijke trainingsschema weer van kracht vanaf 6 april. Het trainingsschema kunt u hier vinden:meer »


Compensatie contributie Senioren

2 april 16:45  SV Nootdorp is net als alle andere verenigingen flink getroffen door de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van Corona tegen te gaan. Nu het seizoen er voor 75% opzit heeft het bestuur een redelijk inzicht in de financiële gevolgen voor de club. meer »

492x gelezen

Ramon van Rijn nieuwe hoofdtrainer “Jong SV Nootdorp” O23 team

31 maart 12:15  Vanaf komend seizoen zal Ramon van Rijn verantwoordelijk zijn voor het nieuwe O23 team bij SV Nootdorp.meer »

339x gelezen

Lever je Jumbo Nootdorp kassabon in en verdien geld voor de club

31 maart 12:00  Heb je al een berg kassabonnen van de Jumbo in Nootdorp? Doe ze dan in een enveloppe en gooi deze met de tekst “Sv Nootdorp / kassabonnen” erop in de brievenbus van de sporthal ‘s-Gravenhout (Poort 8 te Nootdorp).meer »

192x gelezen

sv Nootdorp JO12-1 maakt plezier op de footgolf baan

23 maart 11:00  sv Nootdorp JO12-1 is zaterdag middag j.l. in Leidschendam op de footgolf baan geweest om daar een potje footgolf te spelen. Dank Kimberley van Gils voor de organisatie!meer »

256x gelezen

JO8-1 zamelt geld in voor het nieuwe scorebord

20 maart 13:30  Op 26 februari 2021 hebben we een bericht geplaatst op de site van Sv Nootdorp, waarin we jullie vertelden dat we aankomende zomer een mooi, nieuw kunstgrasveld + hekwerk langs veld 1 krijgen. We vertelden ook dat we dan graag bij de ingebruikname van het nieuwe veld een super mooi nieuw scorebord willen plaatsen op de plek waar nu dat oude beestje staat.! meer »

215x gelezen

Voetbal clinic door trainers en spelers van sv Nootdorp 1 groot succes

8 maart 9:15  Op zaterdag 27 februari j.l. stond na jaren van afwezigheid weer een voetbal clinic onder leiding van de spelers en trainer van SV 1 op het programma. In de ochtend de onderbouw (JO7 t/m JO12) en in de middag de bovenbouw (JO12 t/m JO16). meer »

375x gelezen

Foto's sv Nootdorp voetbal clinic voorjaars vakantie 2021

7 maart 19:15  Bijgaand een link naar foto's van de sv Nootdorp voetbal clinic tijdens de afgelopen voorjaars vakantie. Gerard Stege en Jeroen van der Kooij bedankt voor de mooie plaatjes!meer »

572x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!