Sfeeractie komende zaterdag!

23 juni 15:30  Kom zaterdag allemaal SV Nootdorp aanmoedigen bij Achilles Veen tegen SDV Barneveld! Wij roepen iedereen op om massaal in het zwart en/of geel naar de wedstrijd te komen. Alle leden kunnen ook in hun SV Nootdorp voetbalshirt komen.

Informatie – Finale nacompetitie bij Achilles Veen

22 juni 9:45  Komende zaterdag, 25 juni, spelen wij de finale van de nacompetitie tegen SDV Barneveld. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportcomplex van Achilles Veen en zal om 14:30 beginnen. meer »

De JO9 wint het VELO toernooi!

22 juni 9:00  Afgelopen zondag heeft een mix van de JO-9 1/2 (Daan, Falko, Jessy, Rogier en Taim) met aanvulling van de JO8-1(Mees en Sem) het voetbaltoernooi van Velo gewonnen. Door alle wedstrijden overtuigend te winnen met mooi voetbal en vooral veel plezier zijn ze de terechte winnaars van het toernooi geworden. Proficiat mannen.meer »

UPDATE: De inschrijvingen zijn gestopt, de bus is vol!

20 juni 11:00  Na de 3-1 winst van afgelopen zaterdag tegen Putten wacht komend weekend de finale! Het eerste van zal, op een nog onbekend neutraal terrein, aantreden tegen SDV Barneveld. Zij wisten na verlenging met penalty’s te winnen van Sliedrecht. meer »

SV Nootdorp JO13-3 wint het VVOR toernooi!

19 juni 16:45  Afgelopen zaterdag heeft SV Nootdorp JO13-3 het VVOR toernooi gewonnen! Daarnaast wonnen zij ook met flinke overmacht de beker bij het "gaten schieten". Zo hadden zij in 7 minuten tijd een score van 2.700 punten. De nummer twee had er slechts 1.550.meer »

SV Nootdorp JO13-1 speelt tegen Juventus

15 juni 23:45  Na een meer dan verdiende 4e plaats op het sterk bezette Toptoernooi van VVG' 25 in Gaanderen afgelopen weekend, mag sv Nootdorp JO13-1 zich op gaan maken voor het 2-daagse TSC International Tournament in Oosterhout. meer »

Het dak moet er zaterdag af tegen SDC Putten!

14 juni 18:30  Na de mooie 4-1 overwinning van afgelopen zaterdag tegen DZC’68 is SV Nootdorp 1 door naar de 2e ronde van de nacompetitie. Komende zaterdag staat SDC Putten op het programma, uit de Hoofdklasse B. meer »

Erwin Lemmers blijft toch aan SV Nootdorp verbonden!

13 juni 14:45  De club komt met het heugelijke nieuws naar buiten dat verzorger en Sportfysiotherapeut Erwin Lemmers, toch nog een rol van betekenis blijft spelen voor de club. Lemmers, die inmiddels al 10 jaar bij de club zit, had eerder aangegeven te willen stoppen. Hij zou wat meer tijd vrij willen maken voor zijn eigen praktijk. Gelukkig is de club er samen met Lemmers uitgekomen om toch nog een rol van betekenis te gaan spelen. meer »

SV Nootdorp haalt met Vincent Romeijn gewenste versterking in huis

10 juni 9:45  SV Nootdorp heeft haar gewenste versterking binnen. Na het vertrek van Taner Bayram naar FC Dordrecht was de club op zoek naar een vervangermeer »

Dank je wel Pietro!