Laatste Nieuws - sv Nootdorp

Jered Badal komend seizoen in het Geel-Zwart van SV Nootdorp

Vandaag, 8 juni 9:15  Jered Badal speelt komend seizoen voor SV Nootdorp. De linkspoot, die als back of centrale verdediger uit de voeten kan, zal na een aantal seizoenen DSO naar Nootdorp komen. meer »

Erwin, Arnold en Gianni bedankt!

6 juni 10:45  Na de handhaving dit seizoen hebben wij helaas afscheid moeten nemen van fysio's Erwin Lemmers en Arnold Brehler (GDA) en keeperstrainer Gianni Kamperveen (Quick Boys). Wij willen alle drie de mannen bedanken voor hun mooie jaren bij de club. Wij wensen jullie daarnaast veel plezier en succes bij jullie nieuwe uitdagingen en wat de toekomst verder ook zal brengen!

SV Nootdorp 16-1 wint KNVB Bekerfinale van Excelsior M

6 juni 9:15  SV Nootdorp 16-1 wint KNVB Bekerfinale van Excelsior Mmeer »

SV Nootdorp hengelt Tony van den IJssel en Mo Ozdemir binnen!

5 juni 11:45  sv Nootdorp heeft zich versterkt met Tony van den IJssel en Mo Ozdemir, die beiden overkomen van het Wateringse VELO, dat nog in strijd is voor een plaats in de Vierde Divisie.meer »

KNVB bekerfinales voor de jeugd van SV Nootdorp – 3 juni

30 mei 9:30  Zaterdag 3 juni spelen de JO16-1 en de JO17-1 de finale voor de KNVB bij Westlandia, beide wedstrijden beginnen om 10:45.meer »

JO14-2 kampioen in Hoofddorp!

29 mei 16:00  De JO14-2 is kampioen geworden op het toernooi van Overbos in Hoofddorp.meer »

Handhaving in de eerste klasse!

29 mei 15:30  Handhaving in de eerste klasse!meer »

Voorlopige indeling jeugdselectie teams seizoen 2023-2024

24 mei 21:45  Beste SV-ers, Bij deze publiceren wij de voorlopige nieuwe jeugd selectie teams voor het nieuwe seizoen. Het zijn voorlopige selectie teams die nog aangepast kunnen worden in de aankomende periode. Vanaf 31 mei start het overgrote gedeelte van de voorlopige jeugd selectieteams met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Wij wensen iedereen veel succes in de nieuwe samenstellingen. Met sportieve groeten, Björn Raven HJO / Voetbaltechnisch Kader Jeugd meer »

Vuurwerk niet toegestaan rondom (nacompetitie)wedstrijden

24 mei 16:45  Nacompetitiewedstrijden zijn mooi, maar brengen ook risico's met zich mee. Nacompetitiewedstrijden zijn mooi om te spelen en om naar te kijken. Spanning, meer toeschouwers dan normaal, meestal mooi weer, muziek en andere sfeeracties. De nacompetitie heeft alle ingrediënten voor een echt voetbalfeest. Maar er zijn ook risico’s. In dit artikel willen we verenigingen bewust maken van de risico’s van vuurwerk en alcoholgebruik. meer »

De JO14-1 is kampioen en promoveert naar de 3e divisie!

23 mei 11:15  De JO14-1 is kampioen en promoveert naar de 3e divisie!meer »