Op welke manier gebeurt de teamindeling voor het nieuwe seizoen?

19 april 11:30  Helaas kunnen er nog steeds geen wedstijden gespeeld worden. KNVB heeft voorbereidingen getroffen voor een regiocup maar met de huidige maatregelen is het afwachten of de regiocup door kan gaan. Ondertussen komen er ook al vragen binnen over de indelingen voor het volgend seizoen. Hieronder lees je wat de bedoeling is om de teams voor volgend seizoen weer vorm te geven.meer »

Poule indeling KNVB Regiocup Jeugd bekend

10 april 16:30  Het lijkt erop dat in de aankomende periode versoepelingen in Nederland mogelijk zijn. Ook de KNVB hoopt vanuit de overheid snel duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden binnen het voetbal: zowel over sporten in teamverband voor 27+’ers, als over het onderling spelen van wedstrijden in de jeugd.meer »

Vanaf 6 april oorspronkelijke trainingstijden weer van toepassing