Introductie DAC

De Activiteiten Commissie (AC) verzorgt de niet-voetbal gerelateerde activiteiten voor met name de JO13 t/m JO8 en mini teams.

Hieronder vallen in ieder geval de volgende jaarlijks terugkerende activiteiten zoals:

• Het Herfstkamp: een aantal geheel verzorgde dagen voor de MINI's, JO8, JO9, JO10 en JO11, waar we voor de voetbalsterren verschillende activiteiten in, op en om het SV Nootdorp terrein zullen organiseren. Inschrijven via het inschrijfformulier op de site!

• Het Sinterklaasfeest: dankzij onze goede contacten met Spanje kunnen wij Sint en enkele van zijn Pieten elk jaar weer zo ver krijgen dat hij ons met een bezoek vereerd. En natuurlijk is er altijd een zakje lekkers met een klein aardigheidje. Deze activiteit is voor de MINI's, JO8 en JO9!

• Pasen: hoe leuk is het om allerlei spellen met eieren te doen, je kan het zo gek niet bedenken! Elk jaar op Goede Vrijdag in de namiddag zijn na aanmelding via het formulier op de site de MINI's, JO8, JO9, JO10 en JO11 allemaal welkom om het paasweekend te gek in te luiden!

De bedoeling van al deze activiteiten is dat kinderen ook met spelers uit andere teams in contact komen door ze bij genoemde activiteiten in een andere teamsamenstelling in te delen dan ze tijdens de training en de wedstrijden gewend zijn. Door het samen spelen met kinderen uit een ander team wordt zo een gemeenschappelijke ervaring gecreëerd.

De huidige bezetting van de DAC bestaat  uit 8 vaste leden en wij zijn altijd op zoek naar meerdere ouders/verzorgers uit met name de MINI's, JO8, JO9, JO10, JO11 en JO13 teams om ons team te versterken.

De Activiteiten Commissie
dac@svnootdorp.nl