Introductie Feestcommissie

Wij van de feestcommissie (FC SV) staan voor gezelligheid. Het organiseren van de beroemde 3e helft feesten, de nieuwjaarsborrel en niet te vergeten de familiedag vallen onder onze taak. FC SV bestaat uit de volgende vrijwilligers:

Jordy Hanemaaijer
Kelly Pex
Frank Lamens
Mariska Hanemaaijer

De voorlopige planning* voor dit seizoen (2019-2020) :

Datum Thema
26-10-2019 3e helft met DJ
14-12-2019 3e helft foute kerstavond
04-01-2020 Nieuwjaarsborrel
15-02-2020 3e helft Valentijn
04-04-2020 3e helft vrijwilligerseditie

Wij staan altijd open voor leuke ideeën. Zou je een bepaald soort feest of gezelligheidstoernooi graag zien bij SV Nootdorp? Spreek één van de commissieleden aan, of mail naar kokon@svnootdorp.nl. We zijn ook altijd blij met inbreng van -voor ons- nog onbekende artiesten, DJ's, bandjes etc. Dus ben of ken jij een bepaalde act die we echt eens moeten uitnodigen bij SV Nootdorp, laat het ons weten.

Dan rest ons iedereen uit te nodigen op een van de volgende evenementen. De feestjes zijn een waar begrip geworden bij SV Nootdorp. De toegang is gratis tenzij anders vermeld.

Namens FC SV

Jordy Hanemaaijer