Sponsors

Laatste nieuws Feestcommissie

We zijn op dit moment druk bezig met de planning voor 2021 - 2022. Zodra er meer bekend is zullen we dat op de site delen en via de Facebookpagina.

Corona update 28 november:

Gisteren, 28 november 12:30  Aangezien er vanaf vandaag (zondag 28 november) na 17:00 uur niet meer getraind of gespeeld mag worden is ook ons Sportpark vanaf die tijd gesloten. Komende dinsdag zal dit ongetwijfeld onderwerp van gesprek zijn in de Tweede Kamer en we wachten de uitkomst daar van af want het niet kunnen trainen heeft ook gevolgen voor de te spelen wedstrijden op zaterdag en de verwachting is dat de KNVB de competitie wel stil zal moeten leggen. Ons bereiken nu verzoeken om of voor 17:00 uur door de week of op zondag te mogen trainen. Zodra er meer duidelijkheid is vanuit met name de KNVB zullen we hierover een besluit nemen en iedereen informeren wat de mogelijkheden zijn. Het bestuur.

357x gelezen

Haaglanden Voetbal: aan tafel met Marco Jalink en Wesley Epskamp

25 november 11:30  In deze aflevering van onze talkshow ‘Haaglanden Voetbal aan tafel’ schuiven als gasten aan de trainers van de beide Nootdorpse clubs, Wesley Epskamp (RKDEO) en Marco Jalink (sv Nootdorp). Marco Jalink kende zijn eerste twee seizoenen vanwege corona niet de leukste voetbaltijd bij sv Nootdorp. Dit seizoen draait de ploeg lekker mee. Collega Wesley Epskamp had graag wat meer punten gehad met RKDEO en – volgens zijn eigen zeggen – eigenlijk moeten hebben. Beide clubs gaan straks – als de omstandigheden meezitten – op trainingskamp naar Spanje. Beiden praten over hun club en team aan tafel bij gastheer Ton Beije.meer »

79x gelezen

In memorium: Koos van der Kooij

24 november 7:30  Afgelopen week bereikte ons het verdrietige nieuws dat Koos van der Kooij is overleden op de leeftijd van 80 jaar. Voor velen van ons is Koos een bekende en dan met name door zijn betrokkenheid bij de zaterdagochtenddienst de afgelopen 15 jaar waar hij menig tegenstander en scheidsrechter heeft mogen ontvangen en waar hij met trots over SV Nootdorp kon vertellen en tussen neus en lippen door liet weten dat zijn ouders direct betrokken waren bij de oprichting van SV Nootdorp. Op de trainingsdagen van de selectie kwam Koos altijd even langs op zijn fiets om te kijken of er wel hard genoeg getraind werd en voorzag hij de trainers graag van advies. Ook schreef hij bedankbriefjes voor op de site als er een leuke jeugdactiviteit was georganiseerd en hij hield de ontwikkelingen en het alsmaar stijgende niveau bij de jeugd nauwlettend in de gaten. Als Koos met vakantie was had hij altijd wel een lijntje lopen met iemand die hem de uitslag van het 1ste door kon geven en afhankelijk van de uitslag had hij een goed weekend of een minder goed weekend maar daar had dan natuurlijk iedereen last van. De laatste paar maanden begon Koos te kwakkelen met zijn gezondheid hoewel hij nog wel op zaterdag probeerde om naar de club te komen om een tijdje mee te draaien en de laatste keer was zaterdag 23 oktober. Wij bedanken Koos voor zijn inzet voor SV Nootdorp en wensen zijn vrouw Lydia en de kinderen heel veel sterkte toe om dit gemis met elkaar te dragen. Het was de wens van Koos om, in navolging van zijn broer Aad, nog een laatste keer langs zijn cluppie te rijden en dit zal vrijdag 26 november plaatsvinden. De verwachting is dat de rouwauto rond 13:40 zal arriveren en een laatste ronde met Koos op het sportpark zal maken en iedereen heeft hier de mogelijkheid om vanaf de tribune of veld 1 afscheid van Koos te nemen. Het bestuur meer »

594x gelezen

Update Coronamaatregelen:

18 november 7:15  De belangrijkste basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen te houden; Ben je verkouden: laat je testen en blijf dan thuis . Heb jij of een huisgenoot Corona; blijf dan thuis. De Kantine is alleen op zaterdag open van 07:30 tot 19:45 uur. De volgende maatregelen zijn van kracht: • Daar waar geen CTB-plicht geldt, is het houden van 1,5 meter afstand verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder; • Publiek bij trainingen en wedstrijden van professionele- en amateursport is niet toegestaan; • Bij het betreden van een binnen locatie, zoals kleedkamers, toiletten, kantines én de buitenterrassen op een sport locatie geldt dat een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht is vanaf 18 jaar; • Zitten in kantines en op buitenterrassen is verplicht. • De CTB-verplichting geldt niet voor sporters op buitenlocaties en ook niet voor personen op of in de sportaccommodatie die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten. Dat laatste betreft ook de vrijwilligers die functioneel aanwezig moeten zijn op de club/vereniging. Denk (o.a.) aan onderhoud professionals, trainers/coaches (ook van de uitclubs), bestuurders, barmedewerkers, etc.; • Strikt noodzakelijke ‘rijouders’ van uitspelende teams zijn zogenaamd functioneel. Zij hoeven daarom geen CTB te laten zien maar bij het betreden van de kantine wel; Het spreekt voor zich dat het dringend gewenst is om mee te werken als er om je CTB wordt gevraagd en verder geldt overal: gebruik je gezonde verstand. Meer informatie: Voor informatie over de maatregelen en specifieke protocollen en vragen en antwoorden, verwijzen we naar de gebruikelijke websites: meer »

830x gelezen

MAATSCHAPPELIJKE STAGE BIJ SV NOOTDORP

20 september 11:00  Scholieren die hun maatschappelijke stage moeten doorlopen : opgelet!!! Net als in de afgelopen jaren kun je ook dit jaar weer je maatschappelijke stage lopen bij de zaterdagochtenddienst van SV Nootdorp. Hier kunnen jullie de uren maken die je nodig hebt en wel op iedere zaterdag van 07.30 tot 12.30 (indien je moet voetballen kun je uiteraard eerder stoppen). Wees er snel bij want het is gebleken dat iedereen graag zijn/haar stage vervult bij SV. Heb je Interesse: stuur een mail naar m.jknijnenburg@planet.nl Tevens zoeken we weer EHBOers die op zaterdag een paar uur dienst kunnen doen. U kunt zich opgeven via ehbo@svnootdorp.nl

207x gelezen

Update 13 februari inzake de trainingen:

8 februari 15:45  Naar verwachting zullen de velden 1, 3 en 4 ook de komende week niet bespeelbaar zijn, zodra het ijs uit de sloot is verdwenen kunnen we in principe ook weer gebruik van de grasvelden maken. We hopen dat veld 2 in de loop van de week weer beschikbaar komt, zodra dat het het geval is volgt er een weer update.

1110x gelezen

Scholieren die hun maatschappelijke stage moeten doorlopen : opgelet!!!

5 september 11:00  Net als in de afgelopen jaren kun je ook dit jaar weer je maatschappelijke stage lopen bij de zaterdagochtenddienst van SV Nootdorp. Hier kunnen jullie de uren maken die je nodig hebt en wel op iedere zaterdag van 07.30 tot 12.30 (indien je moet voetballen kun je uiteraard eerder stoppen). Wees er snel bij want het is gebeleken dat iedereen graag zijn/haar stage vervult bij SV. Heb je Interesse: stuur een mail naar m.jknijnenburg@planet.nl Tevens zoeken we weer EHBOers die op zaterdag een paar uur dienst kunnen doen. U kunt zich opgeven via ehbo@svnootdorp.nl

437x gelezen

De Hypotheker Schoolvoetbaltoernooien binnenkort van start

27 maart 17:00  Op 4 en 11 april zijn weer de jaarlijkse De Hypotheker Schoolvoetbaltoernooien. Meer details en link naar de programmaboekjes op de pagina van het Schoolvoetbaltoernooimeer »


Foto's Familiedag

5 juni 19:30  De foto's van de familiedag staan onlinemeer »


Foto's Familiedag 2015

7 juni 22:00  Het was weer een superleuke familiedag, Kokon bedankt!!! En we bedanken gelijk iedereen die het afgelopen seizoen, op welke manier dan ook,een bijdrage heeft geleverd en alvast een fijne vakantieperiode toegewenst. meer »

1650x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!