Strijphorst 2
2675WN
HONSELERSDIJK
tel. 0174-626272

Vorige week is Nootdorp goed uit de winterstop gekomen. Na een succesvol trainingskamp wisten zij met 4-3 te winnen tegen Voorschoten'97. In deze wedstrijd toonde het team veerkracht om na een 0-2 achterstand terug te komen en met een 3-2 voorsprong de rust in te gaan. Kort voor tijd viel toen helaas weer de gelijkmaker. Gelukkig wist Koen van der Gaag in de 86ste minuut de winnende goal te maken.

Dit weekend stond de uitwedstrijd bij SV Honselersdijk op de planning. Op dat moment stonden zij 5de maar we gingen met een goed gevoel de wedstrijd in om een reeks neer te kunnen zetten. Helaas is dit niet gelukt. Matchwinner tegen Voorschoten'97, Koen van der Gaag, was helaas ziek en kon er niet bij zijn. Zo trad Mitchell Abdoel aan in de basis. Achteraf kunnen we concluderen dat Honselersdijk behoorlijk is weggespeeld. De meeste kansen waren voor Nootdorp en dat gold ook voor het balbezit. Helaas voor ons werden er twee ballen van de lijn gehaald en speelde de Honselersdijk keeper een goede wedstrijd. In de eerste helft zijn zij 1x voor het goal gekomen en dit werd helaas direct de 1-0. In de tweede helft waren de grootste kansen weer voor Nootdorp. Maar ook nu gingen ze er niet in. Laar in de wedstrijd rond de 80ste minuut was het dan eindelijk raak. Een voorzet van Joey van Maaren werd door Mitchell of Randy het goal ingelopen. Hierna ging Nootdorp verder met het goede spel om het winnende doelpunt te forceren. In de 86ste minuut viel er net als een week eerder weer een doelpunt. Helaas was het Honselersdijk die op 2-1 voorsprong kwamen. Dit kon Nootdorp helaas niet meer te boven komen...

Dinsdag wacht er nu een beker wedstrijd, weer tegen Voorschoten'97. Hopelijk kan de stijgende lijn hier verder ingezet worden.

Foto's: Ria Wilschut