Wijndaelerweg 9
2554BZ
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3235178

Zaterdag speelden wij tegen SV Die Haghe. Het verschil op de ranglijst was slechts 5 punten en dus konden wij met winst de aansluiting vinden. Om 14:30 werd er afgetrapt op Sportpark Ockenburgh.

Foto’s: HMA-Fotografie

In de beginfase wilden wij met de lange bal snel iets forceren. Met lange spits, Mitchell Abdoel, in het veld was dit dan ook een goede optie maar het zorgde niet voor grote kansen. Na 20 minuten wist een aanvaller van Die Haghe een goede voorzet achter Yannic Augustinus tegen het net te schieten. Eén minuut later wisten wij alweer gelijk te maken. Na een mooie aanval werd onze aanvaller gevloerd door de verdediger van Die Haghe. De scheidsrechter kon niks anders doen dan de bal op de stip leggen. Jop Verhagen trad aan en schoot raak. Hierna gingen wij met meer vertrouwen voetballen en waren wij de bovenliggende partij. Via de vleugels probeerde wij Mitchell Abdoel te bereiken maar helaas zonder resultaat. Negen minuten voor tijd had de Die Haghe keeper nog een goede redding. Vlak hierna kon een speler van Die Haghe met een diagonale bal de 2-1 inschieten. Hierna waren wij voor de rust nog gevaarlijk met een goede vrije trap.

Direct van de aftrap in de tweede helft kwam Die Haghe op een 3-1 voorsprong. Ook hierna konden wij weer de aansluiting vinden. Door de wind belande een hoge voorzet in de verre kruising. De slotfase van de tweede helft bleef erg spannend met kansen over en weer. Helaas werd Mitchell Abdoel van het veld gestuurd met een rode kaart na een discussie met zijn tegenstander. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 3-2 verlies maar ook na deze wedstrijd zijn er weer aanknopingspunten en momenten om van te leren.

Komende zaterdag ontvangen wij Valken’68 en 11 november moeten wij uit naar gemeentegenoot Wippolder.