NOOTDORP
tel. 015-3109726

Na acht nederlagen op rij stapte sv Nootdorp eindelijk als overwinnaar van het veld. De equipe van het trainersduo Jeroen Struijs en John Karelse boekte meteen een stevige zege. Het sterke LFC werd met duidelijke cijfers aan de kant geschoven.

Tekst: Roland van der Linden      |    Foto’s: Alex Pronk

In de dertiende minuut dacht sv Nootdorp op voorsprong te komen. Een voorzet van Gillian Pieper werd door Joey van Maaren van dichtbij ingeschoten. De treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel van Pieper. Kort daarna was het wel raak. Na een snelle ingooi plaatste Koen van der Gaag de bal achter de Leidse doelman: 1-0. In de extra tijd van de eerste helft kon de thuisploeg op 2-0 komen. Uit een vrije trap net buiten het strafschopgebied schoot Jop Verhagen de 2-0 binnen.

In de tweede helft was het duel al snel beslist. Binnen een paar minuten had sv Nootdorp alweer twee keer gescoord. Koen van der Gaag nam beide treffers voor zijn rekening en voerde de score op naar 4-0. De zege van sv Nootdorp kwam niet meer in gevaar. Het duel eindigde in een fraaie 5-1 overwinning voor de thuisploeg. Aan de kant van LFC scoorde Frank van Gils de eretreffer. Jop Verhagen was voor de tweede keer trefzeker namens de gastheren.

Ondanks de winst staat sv Nootdorp nog steeds op de laatste plaats, maar de ruime overwinning zal de hekkensluiter weer moed geven voor de rest van het seizoen.