2631PT
NOOTDORP
tel. 015-3109726

Dit weekend hadden wij op Sportpark ’s-Gravenhout FC Skillz op bezoek. Tegen deze ploeg uit Wateringse Veld moesten wij zien te proberen van de ‘nul’ af te komen, na drie keer een verlies op rij. Toch zeggen de behaalde resultaten tot op heden ook niet alles, gezien de vooruitgang in het spel nu enkele spelers fit worden na hun blessures in de voorbereiding.

De eerste helft begonnen wij dan ook fel, wat resulteerde in een leuke wedstrijd met over en weer kansen. Door snel de diepte te zoeken met Koen van der Gaag en Joey van Maaren op de flanken en de sterke Mitchell Abdoel in de spits konden wij meerdere kansen creeren. Ook nu kwam het welbekende gezegde weer aan bod, “als jij je kansen niet maakt, doet de tegenstander dat”. Zo kwam FC Skillz dus op een 0-1 voorsprong. Hierna bleven wij echter gevaarlijk alleen wilde de bal er maar niet in.

In de tweede helft werd er vaker gebruik gemaakt van de lange bal en voorzetten vanaf de zijkant. In de 69eminuut zorgde dit voor de gelijkmaker, dankzij een eigen doelpunt via de speler van FC Skillz. Lang konden wij helaas niet genieten van de aansluitingstreffer. Binnen één minuut werd doelman Yannic Augustinus verrast en werd het weer 1-2.

Nu moest er al helemaal ‘alles of niets’ voetbal gespeeld worden. De ruimtes achterin werden groter en hier wist FC Skillz nog tweemaal van te profiteren. Hiermee werd de eindstand 1-4…

Foto’s: Bert Tielemans