3 - 2

DHL D1

D-pupillen, D1, Groep 2 13 - 1e klasse

12 september 2015 11:00

Na de vervelende nederlaag vorige week volgde een prima toernooi afgelopen zondag waar we maar net de finale misliepen maar wel heel goed speelden, dat beloofde dus veel goeds voor de wedstrijd van vandaag.  We begonnen ook goed aan de wedstrijd veel balbezit maar opeens stonden we 1-0 achter uit het niets.  We moesten ons weer herpakken maar dat viel niet mee, zeker niet nadat DHL al de 2-0 had erin geknald maar deze werd afgekeurd vanwege buitenspel, dit tot grote ergernis van het technische duo van DHL (niet hun enige ergenis vandaag...).  Inmiddels hadden alle niet DHL supporters zich uit de voeten gemaakt want het was geen pretje om in de buurt te staan van de dugout van DHL.  In het veld werd er inmiddels meer gemopperd dan gevoetbald (misschien waren onze jongens aangestoken door de schreeuwers van DHL ) maar na – eerlijk is eerlijk – hele mooie aanval van DHL lag de 2-0 toch achter Vince in de touwen.  Nu werd het tijd om de spierballen te tonen en na een prachtige pass van Finn op Storm die aan de rechterkant opstormde, mannetje passeerde en vol uithaalde uit een moeilijke hoek waren we terug in de wedstrijd 2 -1 !  De 30 minuten waren inmiddels al verstreken (uiteraard tot grote ergernis van het DHL duo langs de kant) maar de scheidsrechter liet doorspelen.  Nog een hoekschop voor SV.  Ons bekend recept werd toegepast.  Kay kort op Finn en daarna gevaarlijk voor de goal gooien.  Dat levert altijd een prachtige scrimmage op voor het doel en uit het strijdgewoel kwamen wij als winnaar.  Aan de felicitaties te zien was het Jelle die het laatste zetje had gegeven.  Met 2-2 de rust in, dat is een stuk lekkerder dan 2-0 achter.  De 2e helft begonnen we veel mannelijker dan de 1e helft en DHL kwam amper nog over de helft, het was wachten op onze volgende treffer.  Uiteindelijk kwam die via Jelle die fraai binnenschoot na een knappe actie, maar wat kreeg hij daarna nog veel kansen.  Hij passeerde de keeper een paar keer maar schoof daarna de bal steeds langs de goal. Toen kreeg Collin de kans en ook hij schoof de bal er net langs. Toen een kans voor Finn en hij schoot wel tussen de doelpalen en het publiek haalde al opgelucht adem en begon te applaudisseren totdat er een uitschuifbeen van DHL aan te pas kwam om de bal nog net naast te tikken.  Het was Kay in deze fase die heer en meester was op het middenveld, ballen veroverde en daarna met passes strooide over links en rechts, een genot om te zien.  Maar hoe goed iedereen ook speelde de 4e goal viel niet meer.  Maar de verdediging gaf ook niets weg.  Lars stond met zijn mannen uitstekend te spelen maar het bleef billen knijpen tot aan het eindsignaal want vlak voor tijd kreeg DHL toch nog een hoekschop.  Het technische duo van DHL had hem het liefste zelf genomen en erin geschopt  maar gelukkig vullen kletspraatjes geen gaatjes en alleen al om deze 2 mannen hun mond te snoeren was iedereen wat SV een warm hart toedraagt heel blij met deze overwinning.  Jongens bedankt voor het goede spel van de 2e helft.  Volgende week ook zo knallen in allebei de helften !