De Poort 8
2631PT
NOOTDORP
tel. 015-3109726

In begin december werden we verslagen door VELO. Maar na de winterstop begon onze opmars. En na ons verlies bij LFC moesten wij ons deze wedstrijd revancheren.

Vanaf het eerste fluitsignaal zochten beide teams de aanval, maar doelpogingen of vrije trappen misten vaak de juiste richting of werden gestopt door de doelmannen. Het spel was niet best. In de 39ste minuut kregen wij echter een goede kans via een vrije trap. Deze werd genomen door Mitchell Abdoel en kon direct worden ingekopt door Joey van Maaren. Zo vonden wij de eerste opening in de wedstrijd, 1-0. Voor rust waren er nog enkele gevaarlijke momenten, voornamelijk vanuit de corners van Mitchell. Maar dit veranderde niets aan de stand.

In de tweede helft een vergelijkbaar spelbeeld waarbij beide teams niet echt gevaarlijk werden. Beide verdedigingen hielden stand, tot de 87ste minuut… Een voorzet van VELO werd achter doelman Jordi de Bruijn ingeschoten, 1-1. En het werd helaas nog erger. In blessuretijd kon Jordi een eerste schot goed tegenhouden maar een rebound werd ons te machtig en zo kwam VELO op een 1-2 voorsprong. Wij gaven echter niet op. Diep in blessuretijd kregen wij nog een vrije trap en met specialist Jop Verhagen zijn deze altijd gevaarlijk. Zou één punt toch nog te redden zijn? Nee, helaas niet. De goed genomen vrije trap belandde op de paal en zo zat het weer niet mee in de staart van de wedstrijd…

Na het fluitsignaal was de teleurstelling groot. Het gevoel heerste dat deze wedstrijd gewonnen kon worden. En dat de 1-0 over de streep getrokken zou worden. Toch zat het weer niet mee. Nu wacht er een weekend rust, dat in het teken zal staan van herstel en op 18 mei wacht de laatste (competitie)thuiswedstrijd tegen Honselersdijk.

Foto’s: Sander de Hollander