Het eerste komt na rust te kort tegen HBS - DUNO Toernooi 2023

Daal en Bergselaan 1 B
2565AB
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3681960

Gister avond stond de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen op het programma. In het DUNO Toernooi traden wij om 20:00 uur aan tegen HBS, uitkomend in de hogere Vierde Divisie.

Dankzij een goede kopbal wisten wij op een 0-1 voorpsprong te komen. Deze werd natuurlijk gemaakt door niemand minder dan centrale verdediger Rodney Ebing. Met 30 minuten op de klok zal Mitchell Abdoel de keeper van HBS te ver voor zijn goal staan. Met een afstand schot probeerde hij de keeper te passeren, deze boogbal ging helaas net naast het goal. Daarna wist HBS toe te slaan met de 1-1 door hun rechtsback.

Na de rust
In de tweede helft wist HBS het af te maken. Vrij snel, in de 54ste minuut, belandde een mooi schot in de kruising buiten het bereik van teruggekeerde Yannick Augustinus. Zo werd het 2-1. Daarna werden er nog twee schoten voorbij ingevallen jeugdkeeper Manus te Pas geplaatst. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten met een eindstand van 4-1.