Jeugdig opportunisme doet 16-1 de das om

De Poort 8
2631PT
NOOTDORP
tel. 015-3109726

Deze zaterdag stond de wedstrijd tegen Quick op het programma. De uitwedstrijd was in een gelijkspel geëindigd en Quick staat in de top 3 van de ranglijst. De laatste twee wedstrijden begonnen we slecht, dus in de kleedkamer is vooral gehamerd op starten met de juiste instelling en zorgen dat we ons eigen spel gaan laten zien met verzorgde passing. De eerste helft was er één met twee gezichten. Het begin was voor ons en het tweede gedeelte kwam Quick beter in zijn spel. Wij startte met de juiste instelling en kwamen tot heel goed combinatievoetbal. Verdient kwamen we via Bhodi op 1-0, maar later mochten we onze keeper Frank danken dat de goal van Quick lang uitbleef. Uiteindelijk kwamen ze toch via een kopbal langszij. De tweede helft hebben wij het heft in handen genomen en hebben in de reguliere speeltijd geen kansen meer weggegeven. Via een mooie aanval vond Kevin Hugo vrij voor de goal en zo stond de verdiende 2-1 op het scorebord. Hierna bleven de jongens de aanval zoeken en hebben we alle mogelijkheid gehad om de 3-1 te maken. In het volwassen voetbal komt er een moment dat je de voorsprong koestert en dat je de 2-1 over de streep trekt, deze volwassenheid zat er zaterdag niet in en ver in de blessuretijd schakelde wij niet goed genoeg om en kregen we volledig tegen de verhouding in de 2-2 nog om de oren. Een cadeautje voor de tegenstander en een domper voor ons, want we eindigen wederom in een gelikspel. Positief is te benoemen dat we de overhand hadden in de tweede helft, dus voldoende aanknopingspunten voor aanstaande zaterdag als Barendrecht op bezoek komt.