F-pupillen zaterdag, F3, 4e klasse 08

28 maart 2015 9:30

In de druilerige regen vertrokken we richting Den Haag naar HMC. Het was even zoeken naar het park, maar uiteindelijk hebben we het allemaal gevonden. In een knus en vooral warm (saunatemperatuur) kleedkamertje, werden de voetbalschoenen geveterd en vertelde Rogier wat hij vandaag van de mannen en vrouw verwachtte. Vandaag zonder coach Adamo.

De groepsapp, waarmee we de thuisblijvers en trainers op de hoogte houden, draaide overuren vandaag.

Na het inspelen, startte de wedstrijd om 9.30 uur. Meteen na de aftrap in de aanval en er viel direct het eerste doelpunt. Bhodi schoot hem erin: 0-1 voor SV. Heel snel daarna weer Bhodi: 0-2. Soufian had vandaag pirouetjes dag. Ik heb geloof ik een stuk of 5 rondjes gezien van hem. Een mooie actie van Souf, maar hij liep vast en speelde hem terug naar Finn, die van afstand de 0-3 er in legde. Vrij snel daarna een mooie hoekschop genomen door Lucas en Finn die hem kon afmaken: 0-4.

Tot nu toe nog niet op de helft van SV geweest en Simon die de eerste helft keepte, maakte maar wat kletspraatjes met de ouders aan de kant die bij het doel stonden.

Weer een mooi opgebouwde aanval en na een samenspel van Rick, Finn en Souf, schoot Brent hem erin: 0-5. Rick vervolgens net over de goal en Brent er nog even naast. Met 0-5 gingen de mannen en vrouw de rust in. Lekker even de warme kleedkamer in en limo, praatje van Rogier en spelen maar weer.

Nadat Davie met een duwtje om ver werd gelegd, nam Bhodi behendig de bal mee en boem! 0-6.  De volgende aanval kwam er al weer aan. Een mooie voorzet van Finn richting Davie, die voor open goal stond. Werd hij even overmoedig? Hij maakte nog even wat acties (?!) en schoot hem er vervolgens wel heel mooi in. De ouders aan de kant stonden wel even met hun billen te knijpen….. 0-7. Al weer een hoekschop voor de SV-ers. Dit maal kwam hij bij Bhodi en “boem” er in: 0-8.

Inmiddels was HMC 3 keer op de helft van SV geweest. Eindelijk een echt serieuze poging van HMC. Een bal op de paal! Was dit de laatste stuiptrekking van de jongetjes?

Brent en Davie konden elkaar een paar keer goed vinden en jawel, na een mooie voorzet van Brent, tikte Davie de bal er in: 0-9. Brent net naast, weer een hoekschop van Finn en Brent kopte net over de lat, jammerrrrr; hij was wel heel mooi geweest anders. De volgende aanval kwam er al weer aan. Simon en Daimy legden de basis, zodat Davie de bal er weer in kon schieten: 0-10 . Wanneer houdt dit op? Voorlopig nog even niet bleek. Lucas met een mooi schot: 0-11. En bijna nog een keer….. He en daar komt Tjebbe aan. Een geweldig mooi schot: 0-12.

Wat zien we nu? Rick de keeper is ook mee aan het aanvallen! Tja, waarom ook niet, als je al 10 minuten niet veel te doen hebt en je staat zo ver voor, kan je je wel een risicootje veroorloven. Het lukt hem ook nog bijna om een doelpunt te maken. Vervolgens een mooie voorzet van Rick aan Tjebbe en die liet er geen gras over groeien: 0-13.

Bhodi is echt een boefje. Vrij voor de goal na een mooie voorzet van Tjebbe. Hij gaat op de goal af, blijft nog even met de bal voor de doellijn wachten totdat de keeper weer in de buurt is en rolt dan heel relaxed de bal over de doellijn. Hij zal wel even laten zien wie de baas vandaag is! Eindstand 0-14 voor onze mannen en vrouw.

Ze hebben het allemaal goed gedaan, bleven netjes overspelen en gaven elkaar de kansen om de bal de goal in te schieten. Topscorer was vandaag Bhodi met 5 doelpunten. Met dank aan de verdedigers en middenvelders, die het allemaal ook mogelijk maakten end e aanvallers in positie konden brengen!

En natuurlijk dank aan Peter, die voor de foto’s gezorgd heeft bij afwezigheid van onze vaste razende reporter fotografe Bianca.