De Poort 8
2631PT
NOOTDORP
tel. 015-3109726

Op zaterdag 21 mei is de JO15-2 op eigen veld kampioen geworden in de tweede klasse tegen de JO15-1 van Vitesse Delft. Een knappe prestatie aangezien de meeste spelers uit het team een leeftijdscategorie hoger spelen.

Vitesse Delft kwam als nummer 2 naar Nootdorp toe en kon bij winst met drie doelpunten verschil zelf ook nog kampioen worden. De spanning zat er bij beiden ploegen dus goed op en scheidsrechter Bart van Amerongen had er zijn handen vol aan om het duel in goede banen te leiden. Nootdorp opende met verzorgd voetbal en liet daarbij de bal goed rond gaan. Na circa 10 minuten kwam Nootdorp op een bevrijdende 1-0 door een doelpunt van Jasper Niehoff waarbij hij drie man inclusief de keeper wist uit te kappen.

Amper 5 minuten later stond het echter al weer 1-1- door een uitbraak van Vitesse Delft. Deze stand stond tot diep in de twee helft op het scorebord totdat Winston van der Meer goed door kon gaan op een losgelaten bal door de keeper en daarmee Nootdorp op 2-1 zette.

In de slotfase kon Nick Kempke bij een aanval van Nootdorp de winst helemaal veilig stellen door de uitgekomen keeper en een verdediger uit te spelen en daarmee de eindstand op 3-1 bepalen.

Kleine domper op de feestvreugde was dat twee minuten voor tijd een speler van Vitesse Delft ernstig geblesseerd raakte waardoor het niet gepast was het kampioenschap uitbundig op het veld te vieren. De feestvreugde in de kleedkamer was er echter niet minder om. Trainers Bram Mulder, Adriaan Alegre en Robin en alle spelers: van harte gefeliciteerd met het kampioenschap!

JO15-2.JPG

Bovenste rij van links naar rechts: Jory Bruijn, Higo Berk, Aly, Cas Bakker, Adriaan Alegre, Milan Lips, Mohamed ZhaZha.

Onderste rij van links naar rechts: Robin Martens, Jasper Niehoff, Thierry Kastibi, Robbie Letsch, Nick Kempke, Luca Miog, Jayden Hoenke en Winston van der Meer.

klik hier voor foto's van de kampioenswedstrijd van de JO15-2