BVCB 1

1 - 3

1e klasse B

21 september 2019 14:30

Na de degradatie uit de Hoofdklasse moest sv Nootdorp in de eerste competitieronde aantreden in Bergschenhoek om BVCB te bestrijden. De ploeg van trainer Dick Boereboom bleef aan de goede kant van de score tegen de thuisploeg: 1-3.

Na iets meer dan een kwartier spelen nam sv Nootdorp de leiding tegen BVCB. Een mooie aanval over rechts leverde een voorzet op van Ricoberto Luijando. Angelo Ravensberg werkte de bal vervolgens in het doel van de thuisploeg: 0-1. Jael Paas (foto), overgekomen van Te Werve, verdubbelde de score op aangeven van Murat Asig: 0-2. Vlak voor rust leverde een eerste kans voor BVCB meteen een doelpunt op, waardoor de teams met een 1-2 stand aan de thee gingen.

Opportunistisch

In de tweede helft ging de thuisploeg opportunistisch spelen om de gelijkmaker te forceren. BVCB kreeg een aantal kansen en had uit de kluts kunnen scoren, maar faalde in de afwerking. Ook sv Nootdorp was niet kansloos, maar het duurde tot de laatste minuut voor het duel definitief werd beslist. Jean Pierre Ascension tekende voor de 1-3 eindstand.

Tekst : Roland van der Linden
Foto : Sander de Hollander