2 - 3

Groep 1 2e KO Ronde groep 1

22 december 2018 14:00

Op papier leek COAL een eenvoudige opgave voor Hoofklasser sv Nootdorp. Niets was minder waar. De gemotiveerde Rotterdammers leken de formatie van trainer Dick Boereboom nog in de problemen te brengen maar trokken uiteindelijk aan het kortste eind.

In Rotterdam kon sv Nootdorp in de eerste helft niet veel afstand nemen van COAL. De rust werd bereikt met een 0-1 stand op het scorebord. De enige treffer van de Nootdorpers werd verzorgd door Serano van der Hurk.

Na de doelwisseling kwam de thuisploeg prima uit de startblokken. COAL trof twee keer doel en nam een verrassende 2-1 voorsprong. sv Nootdorp herpakte zich en creëerde nog een flink aantal kansen. Peter Korteling schoot de gelijkmaker binnen en een paar minuten voor het eindsignaal bezorgde Pim Hulst sv Nootdorp de bekerwinst en een plek in de volgende ronde: 2-3.

Tekst : Roland vd Linden
Foto : Alex Pronk