Nootdorp 1

Hoofdklasse A

15 december 2018 14:30

Halverwege de competitie heeft sv Nootdorp pas zes punten verzameld en bezet het de voorlaatste positie in de Hoofdklasse A. Nu was Jodan Boys in Gouda te sterk voor de formatie van trainer Dick Boereboom.

sv Nootdorp kreeg na drie minuten spelen de eerste kans, maar de doelman van Jodan Boys Ruud Straver liet zich niet verrassen. In de tiende minuut nam de thuisploeg de leiding. Een steekbal van Mohammed Bellahoen werd door Yusri El Kandoussi goed afgerond: 1-0. sv Nootdorp drong aan bij Jodan Boys, maar kon het net niet vinden. Jodan Boys deed dit wel. Met bijna een half uur op de klok was opnieuw El Kandoussi trefzeker en liet doelman Yannic Augustinus (foto) kansloos: 2-0.

Kwartier

Na de thee was het duel binnen een kwartier beslist. sv Nootdorp zag eerst een vrije trap via de muur naast gaan en kreeg vervolgens twee treffers om de oren. Leroy Brank en Bradley el Idrissi bezorgden de Goudse ploeg een 4-0 voorsprong. De strijd was gestreden en Jodan Boys kreeg nog diverse kansen. In de slotfase konden de bezoekers nog een tegendoelpunt produceren, maar daar beleef het bij: 4-1.