RCL JO13-1 – Sv Nootdorp JO13-1 6-1 (2-1)

6 - 1

Nootdorp JO13-1

Onder 13, JO13-1, Hoofdklasse E

28 oktober 2017 10:15

Het moest er een keer van komen en op 28 oktober was het zover. De eerste nederlaag van onze jongens. RCL was met 6-1 te sterk. Geflatteerd? Absoluut, maar na twee keer 30 minuten misschien wel terecht. En toch had het anders afgelopen; als onze jongens vanaf de eerste minuut helemaal bij de les waren geweest, als ze vlak na rust de op dat moment terechte 2-2 hadden gemaakt , dan had het er wel eens anders uit kunnen zien.

‘Maar’ bestaat echter niet in de voetballerij en op 4 november kon in de wedstrijd tegen Zoetermeer revanche genomen worden. De ongeslagen koploper tot dat moment kwam op bezoek…..