SV Nootdorp JO13-1 - Voorschoten '97 JO13-1 3-2 (2-0)

Onder 13, JO13-1, Hoofdklasse E

14 oktober 2017 9:00

Martijn van Wijk

Het leek wel lente op het park van Sv, 14 oktober om 9.00 uur. Droog, een lekker najaarszonnetje en een graad op 10 warmer dan de week daarvoor. Onze jongens hadden er weer zin in. Vanuit de D-2 was Taeke ingevlogen door de afwezigheid van Tommy en Wessel.

Vanaf de eerste minuut hadden onze jongens duidelijk het beste van het spel. Al snel kwamen de eerste kansen, maar er stond een goede keeper bij Voorschoten onder de lat. Halverwege de eerste helft mocht Rob vanaf links een vrije trap nemen. Hij legde hem precies bij de penaltystip neer, waar Yassin als hoogste sprong en Sv op voorsprong zette. Niet lang daarna zorgde Anass met een fraaie individuele actie voor de 2-0, door de bal vanaf de rand van het strafschopgebied diagonaal in de linkerhoek te schieten. Ook Lesley was nog een aantal keren gevaarlijk. Met een geruststellende 2-0 voorsprong gingen we de rust in.

Na rust kantelde de wedstrijd ineens. Voorschoten was ineens de baas op het middenveld. Twee gelukkige doelpunten zorgden al snel voor een 2-2 tussenstand. Maar onze jongens herpakten zich knap. Viggo, Ruben, Sjors , Rob en Taeke beten zich prima vast in hun tegenstander. Mathijs en Max veroverden weer meer ballen op het middenveld . En voorin hadden Marouane en Ayoub een paar goed acties. Toch bleef het spannend tot de laatste minuut, maar Eray hield zijn doel schoon. Gelukkig floot scheidsrechter Martijn voor het einde.

De vierde overwinning op rij was een feit. Tegen een goede tegenstander. En de gedeelde koppositie was weer met een week verlengd.

Op 28 oktober vervolgen we de competitie in Leiderdorp tegen RCL.