sv Nootdorp nog niet veilig na zware nederlaag

7 - 1

Nootdorp 1

Mannen, 1, Hoofdklasse A

19 mei 2018 14:30

In Katwijk werd sv Nootdorp op een forse nederlaag getrakteerd. De Nootdorpers zijn nu nog steeds niet veilig en zullen volgende week tegen Smitshoek nog flink aan de bak moeten om niet in de nacompetitie terecht te komen.

FC Rijnvogels nam in de tiende minuut al een voorsprong tegen sv Nootdorp. De 1-0 van Ivalio Staal werd vier minuten later gevolgd door een treffer van Robbin van Dijk. FC Rijnvogels was duidelijk de betere ploeg en zag in korte tijd nog twee kansen verloren gaan. Ook in het vervolg van de eerste helft miste de thuisploeg nog een paar kansen.

Ook na de thee kreeg FC Rijnvogels al snel een goede kans, maar de Nootdorpse doelman Yannick Augustinus bracht redding met de voet. Niet veel later bracht Maurice Kerkhof sv Nootdorp terug in het duel (2-1). Kort daarna moest Yannick Blom met zijn tweede gele kaart het veld verlaten en ging het volledig mis voor de Nootdorpers.

Invaller Arno Dijkstra stond net in het veld toen hij de 3-1 binnen werkte in de 63e minuut. Daarna zorgde Ivalio Staal met een zuivere hattrick voor de beslissing in het duel. Het leed was nog niet geleden. In de 88e minuut schoot Jaap van Duin een vrije trap in het doel. Onduidelijk was of Staal de bal nog had aangeraakt, maar de eindstand werd hierdoor 7-1.