Mannen, 1, Hoofdklasse A

21 oktober 2017 14:30

Scheidsrechter

Dhr. M. Jobse

sv Nootdorp leek een punt aan het duel met SteDoCo over te houden, maar zag vier minuten voor tijd de tegenstander uit Hoornaar alsnog de winst grijpen. De formatie van trainer Dick Boereboom staat nu op een negende positie.

Trainer Dick Boereboom had om verschillende redenen Marcley Manuela en Aimen Said buiten de wedstrijdselectie gelaten. In de eerste twintig minuten moest sv Nootdorp-doelman Yannic Augustinus drie keer handelend optreden na inzetten van SteDoCo. Namens de thuisploeg gingen kansen voor Kevin Cameron en Maurice Kerkhof verloren. Halverwege de eerste helft werd een hoekschop van Rensy Barradas (SteDoCo) ingetikt door Morris van den Brink en keken de gastheren tegen een 0-1 achterstand aan

Na wat kansen over en weer was de formatie van Frans Adelaar en Cor Lems dicht bij een tweede treffer. Een schot van Roy Weber werd van de lijn gehaald door Yannick Blom. De bezoekers claimden een treffer, maar kregen nul op het rekest. Op slag van rust viel de gellijkmaker. Met een mooie actie speelde Maurice Kerkhof zich vrij en gaf de bal voor met een crosspass. Peter Korteling kopte met een zweefduik binnen: 1-1.

Tien minuten in de tweede helft dacht Nootdorp de 2-1 te maken, maar de treffer van Kevin Cameron werd geannuleerd vanwege vasthouden van de tegenspeler. sv Nootdorp had een licht overwicht maar kon niet op een voorsprong komen. Halverwege het tweede bedrijf werkte Augustinus een schot van Rensy Barradas van 25 meter via zijn vingertoppen tot hoekschop. Met 86 minuten op de klok pakte SteDocCo toch nog de volle winst. Joran Schroder schoot de winnende treffer binnen: 1-2. sv Nootdorp had gezien het goede spel in het begin van de tweede helft meer verdiend, maar bleef met lege handen achter.