sv Nootdorp loopt tegen derde nederlaag aan

Mannen, 1, Hoofdklasse A

23 september 2017 14:30

Scheidsrechter

Martijn Kieft

Na de bekersensatie tegen Vitesse hield AVV Swift ook in het duel tegen sv Nootdorp het hoofd koel en sleepte, na een 1-0 achterstand, alsnog een 1-2 overwinning uit het vuur.

Na de eerste schermutselingen opende sv Nootdorp in het duel met AVV Swift de score. Bij een voorzet van rechts van Kevin Cameron was Aimen Said Mathieu Christianen en doelman Bogdan Constantin te slim af en zette de 1-0 op het bord voor de ploeg van trainer Dick Boereboom. Even later schoot Marcley Manuela net voorlangs en was een wippertje van Swift-speler Jaap Smeeing hetzelfde lot beschoren. Vlak voor rust ging een schot van Aimen Said rakelings over de kruising.

In de eerste tien minuten van de tweede helft kregen beide ploegen een aantal kansen. Yannick Blom kwam voor de thuisploeg het dichtste bij, maar kwam een teenlengte tekort om de bal goed te raken en in het doel te werken. De gelijkmaker viel na een kwartier in de tweede helft. Een voorzet van links werd door Tim Wulffraat ingekopt: 1-1. Zes minuten later was het opnieuw raak voor de Amsterdammers. Uit een hoekschop van rechts schoot weer Wulffraat diagonaal zijn tweede doelpunt binnen: 1-2.

Met nog tien minuten op de klok was sv Nootdorp dichtbij de gelijkmaker. Na een overtreding op Manuela mochten de gastheren aanleggen voor een vrije trap. De poging van Mike Hollenberg werd uit het doel geranseld door keeper Constantin. Vier minuten later was Constatin opnieuw succesvol in het stoppen van een vrije trap, waardoor Swift juichend van het veld kon stappen.