SV Nootdorp E1 wordt 2de in de 9x9 bekercompetitie en schaart zich bij de laatste 16 ploegen!

Wilhelmus E1

3 - 2

Nootdorp JO11-1

E-pupillen, E1, Groep 1 06

18 oktober 2014 9:15

Zaterdag 18 oktober was de dag dat SV Nootdorp E1 poulewinst kon veilig stellen. Er moest dan nog wel gewonnen worden van Wilhelmus E1, een zeer sterke ploeg met individueel goede voetballers.

Na een goede eerste 20 minuten, waarin de E1 ook voorsprong kwam, nam Wilhelmus de wedstrijd wat meer in handen. Dit resulteerde uiteindelijk zo’n tien minuten voor tijd in een 3-1 achterstand. Desondanks creëerde SV Nootdorp nog heel wat kansen en bleven de jongens vechten voor hun kans. Ondanks dat de E1 vlak voor tijd nog op 3-2 kwam bleek er te weinig tijd over voor de gelijkmaker.

Door de 12-0(!) winst van HBS E1 op DSVP E1 wint HBS E1 de bekerpoule, onze felicitaties zijn dan ook aan de ploeg uit Craeyenhout.

Al met al kan de E1 kijken op een mooie start van het seizoen. Met knappe overwinningen op o.a. HBS E1 (2-3), RKAVV E1 (1-8), Blauw Zwart E1 (2-5) en Graaf Willem VAC E1 (4-1) hebben de jongens zich verzekerd van een tweede plek in de bekercompetitie en een plekje bij de laatste 16 van het bekertoernooi!