Oliveo JO11-2

Onder 11 zaterdag, JO11-3, 2e klasse 9

10 december 2016 8:30

Lennard Renaud

Inmiddels zijn de temperaturen weer wat hoger. De aanvangstijden blijven helaas nog vroeg. Vandaag een beetje een donkere ochtend, de lichtmasten waren zelfs aan, maar iedereen wel lekker fit en op tijd paraat. Lennard mocht weer met de fluit aan de gang, Edwin een blauwe jas aan om de orde te handhaven en Finn mocht vandaag de aanvoerder zijn. Stipt half negen startte de wedstrijd.

Aan het begin wist Oliveo direct druk te zetten en kregen ze binnen 1 minuut al een corner. De mannen waren direct gewaarschuwd. Al snel nam SV het spel over en volgde het eerste schot van afstand door Dani, die zo hard was dat de keeper wel de bal los liet. Helaas stond er geen mannetje van SV in de buurt….. Al snel daarna een mooie uitbraak van Isaac die het schot loste op de keeper. De keeper stootte de bal weg en Bhodi was de gelukkige ontvanger. Bhodi wist daar wel raad mee en schoot de bal keihard langs de keeper: 1-0 voor SV.

Oliveo kwam op met een snelle aanval en Davie wist die netjes te onderbreken. Daarna volgden weer de nodige kansen voor Dani (op de lat), Lucas met verschillende schoten over en Brent en Cas met een paar schoten op de keeper. Uiteindelijk een mooie combinatie tussen Cas en Isaac wat leidde tot de 2-0 door Isaac.  Finn nu met een mooie assist richting Lucas, die de bal in 1 keer doorschoot, mooi verrassingseffect, maar de bal belandde in de handen van de keeper. Na nog een poging door Lucas mocht de bal er een paar minuten later eindelijk in voor hem: 3-0.  Oliveo probeerde het wel en eindelijk lukt hen het om onze verdedigers uit te spelen en ook Tim te passeren: 3-1 net voor rust. Door een goede keep reactie kon Tim de 3-2 net aan voorkomen…..

In de rust werde de rust weer teruggebracht en met een slok limo op, startte de 2de helft en gingen de mannen er direct weer fel in. Overigens was het nog steeds niet licht en brandden de lichtmasten nog volop. Bizar! Na 2 minuten spelen onderschepte Finn de bal en paste hem netjes door naar Cas, die de bal netjes aannam en het doel in wist te schieten: 4-1. Oliveo kwam weer op de helft van SV en ze stuitten direct weer op Davie. Isaac hielp mee met de bal afpakken en speelde de bal door naar Cas, die de bal netjes afgaf aan Bhodi die net iets beter voor de goal stond en de 5-1 was een feit. 1 minuut later flikten de 3 mannen het nog een keer en toen mocht Cas het afmaken: 6-1. Bij Lucas begin het natuurlijk ook weer te kriebelen en die schoot op de paal. Vervolgens Brent in een volgende aanval met een mooie steekpas op Lucas, wat uiteindelijk een corner opleverde. Finn begon zich er ook maar wat meer mee te bemoeien met mooie steekpass en voorzetjes en een eigen poging, maar zonder doelpunt.

Oliveo gaf het niet op en bleef proberen verder op de helft van SV te komen en dicht bij het doel. Dani nam bij de eerstvolgende uitbraak samen met Davie de doorgebroken Oliveo speler professioneel in de tang. Uiteindelijk kreeg Davie nog een mooie kans van veraf met een mega poeier. De keeper kon hem nog maar net tegenhouden. Een paar minuten voor tijd maakte Isaac de 7-1 en gaf Lucas een mooie voorzet richting Brent, die de aanval mooi afmaakte: 8-1.

De mannen hebben weer mooi en goed samenspel laten zien. Allemaal hard gewerkt en zich prima gehouden tegen de soms best grote jongens. Uiteraard zijn we als fans allemaal supertrots, want de jongens zijn maar mooi de winterkampioen in deze 2de klasse geworden als eerste jaartjes en dat pakt niemand meer af. Wat een prestatie van de boys!

Lennard en Edwin natuurlijk weer bedankt voor de hand- en spandiensten deze ochtend. Uiteraard Bart en de andere Edwin ook bedankt voor de trainingen en coaching tot aan deze winterstop. Op naar 2017!