SV Nootdorp Winter Top Toernooi

Op zaterdag 11 januari 2020 vond het eerste SV Nootdorp Winter Top Toernooi voor de eerste selectieteams van JO9 t/m JO17 plaats.

Vanuit het hele land was met veel enthousiasme gereageerd op dit nieuwe Top Toernooi in de Haagse regio, wat heeft geleid tot aanmeldingen van vooraanstaande amateurverenigingen zoals AFC, ARC, SV Argon, BFC, HBS, HVV Hollandia, JVOZ, VV Smitshoek, RKAV Volendam en RKVV Westlandia.

Zij namen met een of meerdere teams deel op hoofdklasse-niveau in de onderbouw en divisie-niveau in de bovenbouw.

De opzet van het Top Toernooi op zaterdag 11 januari 2020 was:

• 32 teams van O9 t/m O17 streden om de SV Nootdorp Winter Top Toernooi Cup
  • De wedstrijden werden gespeeld tussen 8:45 (eerste wedstrijden onderbouw) en 18:30 (aftrap van finale O17)
  • 8 poules van 4 teams, die 3 poulewedstrijden en de finale of kleine finale spelen
  • Wedstrijden van 20 minuten in de onderbouw en 25 minuten in de bovenbouw
  • Finales werden afgewerkt op het hoofdveld
  • Uitverkiezing van beste speler en beste keeper per leeftijdscategorie

Bekijk het complete deelnemersveld en en de standen en uitslagen op http://www.svnootdorp.nl/wintertoptoernooi

Bekijk ook de toernooigids (versie 1.4) in PDF formaat.

Lees het verslag van deze dag.

Meer informatie over het Winter Top Toernooi? Neem contact op via wintertoptoernooi@svnootdorp.nl