Mannen KNVB beker Amateurs 3e ronde Groep 1 A

Prins Bernhardlaan 242
2273BP
VOORBURG
tel. 070-3864302

Na het 0-5 verlies van vorige week zaterdag hadden wij wat goed te maken tegen Forum Sport. Ditmaal in de 3e ronde van de KNVB-districtsbeker. Ten opzichte van de week ervoor konden wij nu weer over drie spelers beschikken, die weer terug kwamen van een schorsing die zij hadden opgelopen tegen DSO.

Deze wedstrijd had duidelijk een ander verloop dan vorige week. Na 10 minuten stonden wij al tegen een 2-0 achterstand te kijken. Zo werd keeper Casper Catsburg met een kopbal en een goed schot twee keer gepasseerd. Het enige voordeel aan deze achterstand was het feit dat wij nog 80 minuten hadden om het weer om te draaien. Zo kregen wij na een paar minuten wat beter grip op de wedstrijd wat ook direct leidde tot grote kansen. Eerst werd een goed afstandsschot gepakt door de keeper van Forum Sport, waarna er ook nog een bal van de lijn werd gehaald. Uiteindelijk wist middenvelder Randy Stanneveld toch de aansluitingstreffer te maken in de 24ste minuut.

Na de rust moesten wij deze lijn doorzetten en dan zou er nog veel mogelijk zijn. Een goed begin van de tweede helft werd uiteindelijk in de 64e minuut beloond. Joshua Steenvoorden wist met een hard schot in de verre hoek zijn tweede goal van de middag te maken. Zo stond er een 2-2 tussenstand op het bord. Hierna volgden nog een paar kansen maar beide teams wisten niet meer te scoren.

Een strafschoppen reeks zou vervolgens voor een winnaar moeten zorgen. Dit gebeurde ook toen wij de 8stestrafschop mistte, dankzij een goede redding, en de speler van Forum Sport de beslissende penalty wel wist te maken.

Over twee weken wordt de competitie weer vervolgd, wij spelen dan tegen SV Honselersdijk.