Sportring 2
2616LK
DELFT
tel. 015-2120166

Een week geleden werd er afscheid genomen van hoofdtrainer Marco Jalink en werd bekend gemaakt dat Jeroen Struijs voor de rest van het seizoen zijn opvolger is. Struijs zijn eerste klus was afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen laatste plaats DHC. De thuiswedstrijd werd aan het begin van het seizoen nog overtuigend met 13-0 gewonnen. En ook nu moest er gewonnen worden.

DHC begon de wedstrijd goed, met meerdere aanvallen en gevaarlijke voorzetten. Na 11 minuten spelen kwam ook de 1-0 op het scorebord te staan. Helaas dankzij een eigen doelpunt van middenvelder Vincent Romeijn. Hierna werden ook wij steeds gevaarlijker. Halverwege de eerste helft raakte spits Pim Hulst echter geblesseerd. Bij het geven van een voorzet verplaatste zijn knieschijf zich, waarna de knie weer terugschoot in de goede plek. Hij ging met een brancard het veld af en wij wensen hem een voorspoedige revalidatie toe!

Na deze onderbreking gebeurde er niet veel meer voordat het rust was. In de tweede helft nam onze druk op het doel van DHC toe. Waarna Randy Stanneveld in de 70ste minuut wist te scoren uit een voorgegeven vrije trap. Na deze goal gingen beide teams voor de winst en golfde het spel heen en weer. Tot een winnend doelpunt leidde dit echter niet en werd er na 97 minuten afgefloten.

Een 1-1 resultaat is uiteraard erg teleurstellend in de huidige fase van het seizoen. Na 4x een verlies in de competitie is dit wel weer het eerste punt. Terwijl komend weekend directe concurrent HVV uit Den Haag op het programma staat. Laten wij dan hopen op de drie punten!