De Poort 8
2631PT
NOOTDORP
tel. 015-3109726

Dit weekend heeft het eerste zijn derde competitiewedstrijd van het seizoen gespeeld. SV Honselersdijk was de tegenstander. Uiteindelijk bleek het een wedstrijd vol met kansen, maar deze leidde niet tot een winnend doelpunt. De punten werden namelijk verdeeld dankzij een 1-1 eindstand.

Nootdorp kreeg genoeg kansen. In de openingsfase kon meerdere malen het eerste doelpunt van de wedstrijd vallen, maar drie grote kansen bleven onbenut. In de eerste helft kwam het team toch op voorsprong dankzij een goal van buitenspeler Mo Ouarraki. Toch werd de rust niet behaald met een 1-0 stand, want na het missen van veel kansen wist Honselersdijk de gelijkmaker te scoren.

Ook in de tweede helft wist het eerste zijn kansen niet af te maken, zoals een grote kans voor Shwendell Cijntje. En waar de ene zijn kansen niet maakt lukt de ander dit vaak wel, gelukkig stond Michael de Leeuw goed te keepen en wist hij met een aantal belangrijke reddingen in de slotfase dat scenario te voorkomen.

Al met al kan Nootdorp niet tevreden zijn met de 1-1 eindstand en het missen van zoveel kansen.