Noordweg 26
2291EE
WATERINGEN
tel. 0174-292779

Na vijf wedstrijden niet verloren te hebben moesten wij afgelopen zaterdag aantreden tegen VELO. Een team dat bovenin goed mee draait, maar waar wij thuis wel met 3-1 van wisten te winnen in een vermakelijke wedstrijd. VELO had twee wedstrijden niet verloren en moest dus ook goed resultaat behalen.

Zij begonnen de wedstrijd dan ook goed. In de 17de minuut kwam VELO namelijk op een 1-0 voorsprong. Deze goal werd door ons opgevolgd met een aantal goede kansen, met kopballen van Jardel Drenthe en Rodney Ebing. Helaas troffen deze geen doel. De druk bleef echter aan op de goal van VELO. Net voor de rust wist VELO hun kans wel af te maken. Een perfecte voorzet werd bij de tweede paal binnen gewerkt voor een 2-0 tussenstand.

Na de rust was het weer VELO dat beter aan de helft begon, al snel werd het namelijk 3-0 en er volgden enkele kansen om de score verder te vergroten. Na veel wissels in het laatste kwartier volgden nog twee doelpunten. Eerst werd door VELO de 4-0 gemaakt, waarna Jop Verhagen voor ons de eer kon redden met een strafschop. Na het laatste fluitsignaal stond er dus helaas een 4-1 stand op het scorebord. Zo is het toch vrij duidelijk dat er in de laatste drie wedstrijden nog punten gepakt moeten worden om de nacompetitie te vermijden.