2554BZ
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3235178

Wij hebben nu twee weken achter elkaar tegen een van de top twee teams uit de competitie gespeeld. Vorige week wisten wij nog te winnen van koploper VELO. Helaas lukte dat afgelopen zaterdag niet tegen SV Die Haghe.

Na de aftrap kwamen wij direct goed voor de dag met een grote kans die helaas net langs de verkeerde kant van de paal ging. Eén minuut later waren de rollen omgedraaid. Een kans van Die Haghe werd tot een corner verwerkt en uit deze corner wisten zij direct te scoren… Zo kwamen wij snel op een 1-0 achterstand in deze topper. Na een sterke eerste helft van de thuisploeg konden wij gelukkig gaan rusten, dit helaas wel met de achterstand of te wel de tweede helft moest een stuk beter.

Ook in de tweede helft wisten wij de eerste kans te creëren. Een goed schot werd door de Die Haghe doelman uit de kruising gehaald. Niet heel veel later wisten wij toch de 1-1 te maken. Een kwartier voor tijd wist Die Haghe de 2-1 te maken. Hierdoor moesten wij weer naar voren drukken om een punt mee te kunnen nemen naar Nootdorp. Helaas werd Lucino Schubert bestraft met zijn tweede gele kaart en dus rood, na een overtreding op een Die Haghe middenvelder. In de slotfase wist Die Haghe uiteindelijk ook nog de 3-1 binnen te schieten.

De eerstvolgende competitiewedstrijd is 21 januari uit bij Valken’68.