De Poort 8
2631PT
NOOTDORP
tel. 015-3109726

In de eerste helft kon sv Nootdorp geen afstand nemen van tegenstander BOL. Na de rust werd de tegenstander uit Broek op Langendijk toch nog naar een nederlaag gespeeld. Door de overwinning veroverde sv Nootdorp een plek in het bovenste deel van een grote groep ploegen die de middenmoot vormt.

In het eerste kwartier kreeg sv Nootdorp al diverse kansen op de openingstreffer. Een hoekschop van Jop Verhagen werd door Rodney Ebing naast gekopt. Ook Mitchell Abdoel kon de bal niet met het hoofd in het doel krijgen. In de twaalfde minuut eindigde een schot van Mitchell Abdoel van afstand na een combinatie met Joey van Maaren net naast het doel.

Een overtreding van René Rootlieb op AJ Mercera leverde de thuisploeg een vrije trap op en Rootlieb geel. Jop Verhagen zag zijn trap tot niets leiden. Met net iets meer dan een half uur op de klok schoot Joey van Maaren op de buitenkant van de paal. Even later kreeg BOL haar eerste kansje. De bal van Martijn Ton was een eenvoudige prooi voor doelman Michael de Leeuw. In de 35e minuut werd een doelpunt van Joey van Maaren afgekeurd wegens buitenspel van Mitchell Abdoel, die de voorzet gaf.

In de tweede helft konden de gastheren eindelijk het doel vinden. Peter LoMonaco brak de ban met een rake kopbal: 1-0. Vervolgens was het de beurt aan AJ Mercere die een bal van Mitchell Abdoel het doel in werkte: 2-0. sv Nootdorp kreeg vervolgens nog drie grote kansen waaruit gescoord had kunnen worden. In twee situaties werd een breedtebal onzuiver gespeeld, waardoor de kansen verloren gingen. Ook Pim Hulst faalde in de afwerking toen hij alleen op doelman Melvin Habets afging. Het bleef derhalve bij 2-0.