Weer onnodig 2 punten verlies in de laatste minuten....

Nootdorp JO17-1

Divisie 7 C

10 oktober 2020 12:00

Dit keer een foto/videoverslag van de wedstrijd tegen SV Den Hoorn JO17-1.

Bekijk alle foto's van deze wedstrijd in het foto album van SV Nootdorp in jAlbum.

DSC_9369.JPG

Corona tijd dus geen kleedkamer om ons op te kleden en de wedstrijdbespreking te doen. Als bezoekende vereniging overigens want voor de thuisploeg was er wel een ruimte beschikbaar...

DSC_9403.JPG We starten vandaag met Delano in de goal. Storm, Luca, Lars en Viggo in de verdediging. Thomas, onze aanvoerder Finn en Mark op het middenveld. Voorin starten Lesley, Rick en Semmy. Tyler en Yuwan starten op de bank. Yannick is helaas nog geschorst.

DSC_9443.JPG

De eerste helft is rommelig en we starten met heel veel foute passes. De bal moet wel naar een andere gele speler jongens :) Na 5 minuten begint het ook nog heel hard te regenen waardoor het kunstgras veld verandert in een glijbaan. Niet bevordelijk als je goed combinatie voetbal wil spelen. Dus proberen we het met lange afstandsschoten, zonder resultaat.

DSC_9470.JPG

15 minuten voor de rust komen we op een 0-1 voorsprong. Eindelijk laten we de bal gaan over verschillende schijven wat uiteindelijk resulteert in een frommel goal van Rick. Maar die tellen ook :)

DSC_9485.JPG

5 minuten later krijgen we de kans op 0-2. De keeper van Den Hoorn komt ver uit zijn goal en uiteindelijk krijgt Finn de bal. Die ziet de ruimte op rechts om de keeper te omspelen en schiet op het goal. Helaas net te zacht waardoor een verdediger de bal van de lijn kan halen. Ruststand 0-1 voor SV.

DSC_9533.JPG

In de 2e helft laten we ons iets meer zakken zodat we Den Hoorn het spel proberen te laten maken. Dat levert haast geen kansen op voor Den Hoorn en bij de spaarzame momenten dat Den Hoorn wel tot een kans komen staat Delano samen met de verdediging hun mannetje.

DSC_9635.JPG

Ook in de 2e helft krijgen we genoeg kansen maar ontbreekt het aan het 'killen' voor de goal. Het blijft dus tot 2 minuten voor tijd 0-1 voor SV.

DSC_9640.JPG

2 minuten voor tijd, een laatste vrije trap voor Den Hoorn. De bal wordt hoog ingebracht en vliegt zomaar het goal in: 1-1. Wat een pech. Zo zonde om weer in de laatste minuten 2 punten weg te geven. Dat gebeurde ons 2 weken daarvoor ook al tegen NSVV. Weer een harde leerschool voor de spelers en trainers van de 17-1.

Geen paniek, de competitie duurt nog lang en iedereen verliest van iedereen in deze 7e divisie dus de kansen zijn nog lang niet verkeken. Op naar de volgende wedstrijd op 24 oktober thuis tegen BCVB JO17-1. Als we dan nog mogen voetballen van de regering :(