Hoofdklasse 02

3 oktober 2020 8:30

Scheidsrechter

Spelbegeleider

Het team zat lekker in een flow na 2 overwinningen op rij, helaas kwam daar vandaag een einde aan. De eerste 12,5 minuut was SV nog niet scherp. De lange ballen van de keeper afgewisseld met indribbelen van de keeper en de vele wissels die de coach van de tegenstander deed zorgde zo af en toe voor verwarring wie de man is die je moet verdedigen. Veel kansen kreeg SV wel maar helaas stond het vizier niet op scherp en stond SV na het eerste kwart met 0-2 achter.

Na het 2e kwart, zelfde verhaal mbt kansen stond SV 1-4 achter.

Na het 3e kwart stond SV 2-6 achter en uiteindelijk heeft SV met 3-10 verloren.

Wat opmerkelijk is is dat de tegenstander met om en nabij de 9 ouders langs de kant stond en ik de vliegende reporter alleen. Blijft een merkwaardige corona regel. Als je uitspeelt heb je thuisvoordeel ivm publiek dat wel mee mag.

Nu een paar weken geen wedstrijden en daarna hopelijk wel weer met publiek. SV zal zich gaan herpakken want ze hebben het laten zien dat ze het zeker kunnen, dit was gewoon een mindere dag. Tot snel!!