Nootdorp JO13-2

Onder 13, JO13-2, 2e klasse 4

18 november 2017 11:00

Soccer Boys - sv Nootdorp JO13-2        0 - 7 Zaterdag 18 november 2017
Na een goede reeks wedstrijden moesten we vandaag tegen de hekkesluiter. Maar dat betekent uitkijken geblazen en gedisciplineerd spelen.
Sinds Max nieuwe keepershandschoenen heeft is er geen doelpunt meer ingegaan. Zou hij vandaag de 0 houden? En zou onze verdediging weer een onneembare vesting zijn. Nou, Taeke ,Viggo Niels en Mika waren weer onpasseerbaar.
Soccer Boys speelde verdedigend met 8 man achterin, maar de 1-0 kwam er toch. Een mooie voorzet van Lucas werd door Joost mooi afgemaakt. Lucas maakte zelf de 2-0. Sem pakte ook weer zijn doelpuntje mee en scoorde 3-0
In de rust bespraken we dat we de 2e helft het veld groot moesten houden. Lukte niet helemaal, want af en toe was het nog wel kluitjesvoetbal.
Taeke ging mee naar voren en scoorde 4-0 Jonah maakte zijn 1e, 5-0 Ook Bo wist weer te scoren, 6-0. En Jonah maakte zijn 2e, de 7-0.
Vandaag lukt het vrij makkelijk, maar volgende week moeten we ongetwijfeld weer uit een ander vaatje tappen. Dus weer scherp trainen deze week allemaal.