Respect voor de scheidsrechters!

Gisteren, 19 januari 15:00  Het komt helaas steeds vaker voor dat onze eigen clubscheidsrechters te maken hebben met veel commentaar van trainers, staf en spelers. Spelers maar zeker ook de staf dienen respect te tonen tegen scheidsrechters en indien aanwezig, ook tegen de grensrechters.meer »

update trainingsschema

9 januari 18:00  Met de gedeeltelijke versoepelingen van de Corona maatregelen zijn de beperkingen die van toepassing waren voor de trainingstijden weer opgeheven. Daarom is er vanaf 17 januari het trainingsschema zoals die gold voor de restricties weer van kracht.meer »

Wij wensen iedereen fijne feestdagen!

24 december 10:15  Wij wensen al onze leden, trainers, ouders, vrijwilligers, sponsors en iedereen die zich betrokken voelt bij onze mooie club een fijn kerstfeest en een sportief maar bovenal gezond en gelukkig 2022 toe! meer »

Groot verdriet treft familie de Winter-Post: update

18 december 9:30  Afgelopen donderdag ging er een schok van ongeloof en verdriet door Nootdorp en omgeving toen bekend werd dat Isa de Winter op de leeftijd van net 15 jaar is overleden. meer »

Jumbo - My Club Store ophaaldag!

17 december 11:30  De locatie om uw gepersonaliseerde producten op te halen is gewijzigd. Daarnaast is de datum en het tijdstip bekend. meer »

Winterstop 2021 - 2022

14 december 12:45  Dit seizoen geldt de winterstop van vrijdag 24 december t/m 9 januari 2022.meer »

De spelers van Nootdorp 1 komen uw eten bij u thuis bezorgen.

9 december 12:30  Jaarlijks organiseren wij, de spelers van het 1e elftal, een diner avond waarbij lekker gegeten en gezellig gedronken kan worden en serveren wij uw eten en drinken aan tafel. Helaas is dit niet mogelijk...meer »

Nationale Vrijwilligersdag: Wij willen alle vrijwilligers bedanken!

7 december 13:30  Het is Nationale Vrijwilligersdag!meer »

Trainingsschema tot 17:00 uur geldig tot en met 24 december

4 december 22:00  Aangepast Trainingsschema Door Nieuwe Coronamaatregelenmeer »

Corona update 28 november:

28 november 12:30  Aangezien er vanaf vandaag (zondag 28 november) na 17:00 uur niet meer getraind of gespeeld mag worden is ook ons Sportpark vanaf die tijd gesloten. Komende dinsdag zal dit ongetwijfeld onderwerp van gesprek zijn in de Tweede Kamer en we wachten de uitkomst daar van af want het niet kunnen trainen heeft ook gevolgen voor de te spelen wedstrijden op zaterdag en de verwachting is dat de KNVB de competitie wel stil zal moeten leggen. Ons bereiken nu verzoeken om of voor 17:00 uur door de week of op zondag te mogen trainen. Zodra er meer duidelijkheid is vanuit met name de KNVB zullen we hierover een besluit nemen en iedereen informeren wat de mogelijkheden zijn. Het bestuur.