Sponsors

Erwin Lemmers blijft toch aan SV Nootdorp verbonden!

13 juni 2022 14:45


De club komt met het heugelijke nieuws naar buiten dat verzorger en Sportfysiotherapeut Erwin Lemmers, toch nog een rol van betekenis blijft spelen voor de club.
Lemmers, die inmiddels al 10 jaar bij de club zit, had eerder aangegeven te willen stoppen. Hij zou wat meer tijd vrij willen maken voor zijn eigen praktijk. Gelukkig is de club er samen met Lemmers uitgekomen om toch nog een rol van betekenis te gaan spelen.

‘’Daar Erwin inmiddels tot het meubilair van de club behoort en iedereen met hem wegloopt, wilden we toch kijken of we Erwin op de een of andere manier aan de club konden verbinden’’ aldus voorzitter Sander Jansen.

Lemmers zal op de donderdagen aanwezig zijn voor behandelingen van niet alleen de selectie, maar ook van de gehele club en wanneer er nood aan de man is, zal hij ook beschikbaar zijn in het weekend.

Het ‘gat’ wat hij achter laat wordt komend seizoen gevuld door Arnold Brehler. Hij zal komend seizoen de verzorging van het 1e elftal op zich gaan nemen. Brehler, geen onbekende in de Haagsche regio, was afgelopen seizoen de verzorger van het 2e elftal. Hiervoor was hij 23 jaar werkzaam bij GDA. Brehler heeft zich in de afgelopen seizoenen zeer geliefd gemaakt binnen de vereniging en kent het reilen en zeilen binnen de club. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!