Sponsors

Sv Nootdorp Sponsornieuws

4 maart 2021 18:00


Vanmorgen had ik weer een afspraak staan met een (bord)sponsor van Sv Nootdorp.
Ik had deze afspraak met Jan-Willem van "Dijksman & Partners Woningmakelaars & Taxateurs B.V." gehuisvest in een compleet gerenoveerd historisch monumentaal pand uit 1837 gelegen aan de pittoreske Dorpstraat 12a te Nootdorp.

(www.dijksmanpartners.nl)

 

We hadden de afspraak op het terras van Sv Nootdorp in het zonnetje en onder een heldere blauwe hemel. Met een temperatuur van ongeveer 4 graden Celsius krijg ik dan echt zo'n wintersport gevoel. 
 
Ik weet niet of Jan-Willem ook dat gevoel even had, maar wat ik wel weet is dat hij gevoel heeft bij de club Sv Nootdorp.
 
Makelaar Jan Dijksman (vader van) is zijn onderneming gestart in 1980 en heeft 3 vestigingen gehad aan de Dorpstraat te Nootdorp en heeft destijds een uitstekende naam opgebouwd. 
 
In 1997 is Jan-Willem zijn loopbaan in het vastgoed begonnen als vastgoedbelegger en na ruim 10 jaar ervaring opgedaan te hebben is Jan-Willem, toen nog vanuit zijn huis zijn eigen makelaarskantoor begonnen. Inmiddels zit Dijksman & Partners Woningmakelaars & Taxateurs alweer sinds 2015 in de Dorpstraat te Nootdorp. Naast deskundigheid en persoonlijke service heeft Dijksman & Partners het opbouwen van een discrete samenwerking en een vertrouwensrelatie hoog in het vaandel staan. Het belang van hun cliënten staat voorop.
 
Wij van de sponsorcommissie van Sv Nootdorp zijn enorm blij en dankbaar met de steun en het vertrouwen wat Dijksman & Partners Woningmakelaars & Taxateurs al een aantal jaren in Sv heeft en ook de komende jaren gelukkig blijft hebben. 
 
๐Ÿ‘๐Ÿป๐ŸŸกโšซ๏ธ
 
abcd.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!